Slavonija je dobila novo čarobno mjesto za evente – EVENTO otvorio svoja vrata

Slavonija je dobila novo čarobno mjesto za evente – EVENTO otvorio svoja vrata

Nedaleko od Osijeka, u srcu Slavonije, smjestio se novootvoreni prostor za evente čiji dizajn oplemenjuje šarm talijanskog glamura i duh renesanse. Riječ je o EVENTU, detaljno uređenom interijeru koji nudi kompletno opremljen i moderno dizajniran šank, izložbeni prostor za catering na mramoru te raskošnu blagovaonicu.

EVENTO

Novo mjesto idealno za organizaciju manjih svečanih i poslovnih događanja mnoge će oduševiti već na prvu. Luksuzno uređen interijer svojim sadržajima podiže ljestvicu event ponude u Slavoniji. Iza cijele priče stoji mladi par iz Osijeka, Anita Grabić i Gabriel Vidović.

Svojim su klijentima u elegantno uređenom prostoru željeli omogućiti kompletnu uslugu, od dočekivanja gostiju pa do kompletnog čišćenja prostora, za bezbrižna i intimna druženja kako bi se svi uzvanici osjećali ugodno, baš kao u vlastitom „dnevnom boravku“. 

„Iznimno smo sretni što smo ovakav jedan prostor otvorili baš u Slavoniji, a ideja je nastala tijekom pandemije, kada smo svi bili željni dobre zabave i druženja. Većina stvari u EVENTU je unikatna, rađena specijalno za njegove potrebe. U mnoge stvari sam se zaljubila već na prvu, a interijer je pomno osmišljen zajedno sa svim detaljima. Vjerujem kako će se svidjeti našim klijentima i gostima te da će ovdje zaista uživati, a sigurna sam kako će ovaj prostor omogućiti i dodatna povezivanja bilo u poslovnom ili privatnom svijetu”, istaknula je Anita Grabić

Interijer

Ideja za EVENTO nastala je nakon putovanja Italijom i Španjolskom koje su Anitu i Gabriela inspirirali pri odabiru tekstura, boja i materijala za novi prostor. Izazov kod uređenja bio je stvoriti prostor koji je maksimalno iskorišten, a da pri tome bude udoban i atraktivan. Tako je prostor za catering unutar interijera napravljen pomoću visećih stupova koji drže plohu mramornog stola. Time prostor djeluje otvorenije, a uzvanicima je na raspolaganju više slobodnog prostora za druženje.

Posebno upečatljiv unutar interijera je šank, koji je prema riječima vlasnice, ”pravi dragulj prostorije”. Tamnoplave barske stolice, zlatne vitrine i tamnozeleni detalji u pozadini kao stvoreni su za lijepa druženja, susrete i nova upoznavanja. Blagovaonica pak predstavlja dio bezvremenske, povijesne i elegantne estetike u kojoj svi gosti istovremeno mogu uživati u brojnim slavonskim specijalitetima. 

Prostor može ugostiti do 40 uzvanika, a važno je naglasiti kako je podložan personalizaciji i željama klijenata. Dodatnu čaroliju stvaraju ukrasni detalji poput vaza, kipova i slika u renesansnom stilu, dok su zidovi inspirirani rimskom arhitekturom ukrašeni pozlaćenim okvirima. Interijerom dominiraju tamnozelene, plave, sive i bež boje, dok su crna i zlatna korištene kao podebljane kontrastne nijanse. Za tkaninu su odabrani baršun i pamuk, a ponegdje i luksuzna svila koja dodatno ističe raskoš i ljepotu interijera.

EVENTO će zasigurno postati jedna od najpoželjnijih slavonskih lokacija za svečane proslave, intimna ili pak poslovna druženja. Prostor je dostupan i za kratkoročni najam za sve one koji planiraju višednevne radionice, seminare ili okupljanja.

Više informacije doznajte na službenoj Instagram stranici EVENTA putem kojeg možete pratiti sve novosti i napraviti booking prostora.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori