Ove jeseni odaberite najbolje komade namještaja za uređenje doma

Ove jeseni odaberite najbolje komade
namještaja za uređenje doma

Ako razmišljate o tome da u svoj interijer unesete malo promjene i pretvorite ga u pravu cosy oazu, to vrlo lako možete učiniti s pokojim novim komadom namještaja ili pak detaljem koji ostavlja bez daha. Pred nama su hladni zimski dani i većinu vremena ćemo provoditi kod kuće, pa zašto onda naš dom ne bi bio uređen točno onako kao želimo, a da se u njemu osjećamo božanstveno. Family Mall Zagreb domaćin je luksuznoj trgovini namještaja Enza Home, brenda koji je na tržištu već 40 godina i sada je prvi put stigao u Hrvatsku.

Talijanski dizajn

Dugogodišnja tradicija, kvaliteta i visoka estetika karakteristike su namještaja koji finim talijanskim dizajnom podsjeća na onaj s najljepših stranica magazina o uređenju interijera. Trgovina se nalazi u sklopu Family Malla Zagreb i na gotovo dvije tisuće metara kvadratnih, nudi dvije tisuće bogatih i raznolikih artikala: namještaj, detalji, madraci, kreveti za odlaganje i uzglavlja, šareni proizvodi od kućnog tekstila, kao i jastuci i popluni. Povodom otvorenja još uvijek nudi 15 posto popusta na sve i ta je akcija proužena zbog velikog interesa, stoga među brojnim komadima potražite svoje favorite za ovu zimu. Mi smo ga posjetili prošli tjedan i već se zaljubili u neke komade.

Enza Home

Enza Home je konceptni brand za stvaranje novih stilova života oblikuje život svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za spavaće sobe, madraca, tekstila i pribora te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u prostor. Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku. Proizvodi Enza Home imaju snagu višegodišnjeg iskustva Yataş grupe koja omogućuje ispunjenje svih očekivanja udobnosti i kvalitete, trajnosti i elegancije, pristupačnosti i dobrog dizajna.

I zaista, riječ je o proizvodima od kojih zastaje dah, kombinirajući kvalitetu s estetikom iza kojih stoji renomirani tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu. Materijali, boje, dizajn i sve ostale značajke Enze namještaja dinamični su i moderni. Bezvremenski dizajn nastavit će godinama davati dinamičnu energiju vašem domu.

Luksuz nikada nije bio dostupniji

Osim dizajnom i kvalitetom, Enza home se izdvaja i cijenom, tako da luksuz nikada nije bio dostupniji. Ono što je posebno kod Enze je da vam njezini arhitekti mogu pomoći pri uređenju prostora. Ako imate nedoumice oko uređenja ili vam je teško vizualizirati namještaj unutar određene prostorije – tim arhitekata svoji vam na raspolaganju. Unutar Enza home trgovine, čeka vas naš arhitektonski tim koji će vam sa zadovoljstvom pomoći pri konceptu, odabiru, 3D vizualizaciji vašeg prostora ili vas čak posjetiti na lokaciji koju uređujete.

Osim namještaja, rasvjete i tekstila u svim bojama i oblicima, u Enzi se nalazi i svijet spavanja Yataş Bedding World s profesionalnim krevetima koji godinama nude beskompromisnu kvalitetu. Ovdje također možete pronaći i tekstilne proizvode za dom koji dodaju eleganciju vašem uređenju spavaće sobe. Povrh svega, tu je i Enza Cafe u kojem možete u miru uživati u ispijanju kavice dok odabirete sve što vam je potrebno za vaš prostor iz snova.

Foto: Martina Movrić

Učitati još
Zatvori