Top model Elsa Hosk je nedavno uselila u ovu fantastičnu kuću

Top model Elsa Hosk je nedavno uselila
u ovu fantastičnu kuću

Društvene mreže poput Instagrama dale su nam još jednu dimenziju pogleda u živote poznatih. Mnogi će uz sve druge trenutke koje dijele sa svojim pratiteljima često otkrivati i kako im izgledaju privatni dijelovi života, između ostalog dom u čije su uređenje uložili puno pažnje, a ljubiteljima dizajna interijera dati nove ideje za preobrazbu prostora.

Selidba u 7. mjesecu trudnoće

Jedan od posljednjih interijera u koji smo dobili priliku zaviriti je novi dom Viktorijine anđelice koja je stan u New Yorku zamijenila kućom i to ne bilo kakvom. Elsa Hosk se sedmom mjesecu trudnoće s partnerom preselila na drugi kraj zemlje, u Los Angeles, točnije u južnu Pasadenu i to u kuću koju je dizajnirao poznati arhitekt Richard Neutra. Jedan o kalifornijskih pionira modernističke arhitekture u ovu je kuću 1949. godine pretočio neke neostvarene ideje te je postala pravi arhitektonski dragulj za koji je top modelka morala izdvojiti preko 4 milijuna dolara.

Djelo poznatog arhitekta Richarda Neutre

Iako je s godinama nadograđivana, takozvana kuća Wilkins je prije Elsinog useljenja u potpunosti renovirana kako bi zasjala s Neutrinim originalnim zamislima, a Elsa Hosk je sa svojim partnerom upotpunila duh s trenutno trendi komadima namještaja koji svoj dizajn vuku iz 70-ih. Modularna sofa Camaleonda Maria Bellinija, boucle detalji ili Ultrafragola ogledalo Ettorea Sottsassa samo su neki od njih koji su se odlično uklopili u originalni izgled doma.

Elsa je i svoju djevojčicu rođenu u veljači dočekala na kućnom porodu, baš onako kako je i zamišljala. U šestodijelnoj ispovijesti na Instagramu je podijelila kako su se na selidbu odlučili baš zato što nije osjećala da je njihov stan u New Yorku pogodan za rođenje malene Tuulikki Joan, no nova su se kuća i losanđeleski vibe pokazali savršenima.

Budući da je od useljenja prošlo tek dva mjeseca, tek smo nekoliko razglednica nove kuće dobili na Elsinom Instagramu – uglavnom fotografije dnevnog boravka i detalja, no pokazala je i da napokon ima vrt i bazen koje je priželjkivala. Iz dnevnog boravka se pruža pogled na vrt kroz veliku staklenu stijenu, a topli dom se čini kao savršeno mjesto za novi početak i odrastanje uz tek rođenu djevojčicu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori