Elie Saab predstavio je svoju prvu kolekciju namještaja

Elie Saab predstavio je svoju prvu
kolekciju namještaja

Libanonski modni dizajner Elie Saab poznat je po najljepšim večernjim haljinama i vjenčanicama, a sada službeno kreće i u svijet interijera. Naime, sredinom prosinca njegov je brend najavio prvu kolekciju namještaja dizajniranu u suradnji sa švicarskom kompanijom Corporate Brand Maison – ELIE SAAB Maison, koju će službeno predstaviti u travnju na Međunarodnom sajmu namještaja u Milanu. Radi se o dugoročnoj suradnji, što znači da će brend svake godine izbacivati novu kolekciju.

Komadi inspirirani estetikom brenda

Arhitekt Carlo Colombo iz Corporate Brand Maison zadužen je za to da Saabovu viziju pretoči u liniju luksuznog namještaja za dnevni boravak, spavaću sobu i blagavaonicu.

Među komadima koji će biti predstavljeni u travnju su statement kauč s ugrađenim policama ispod zlatnih naslona za ruke, krevet, stol i stolci te rasvjetna tijela. Objavljene su render fotografije na kojima možemo vidjeti kako će to izgledati. Svi komadi su inspirirani estetikom Elie Saab brenda – odlikuju ih prirodni oblici u paleti mekih nijansi, pastelni i sivi tonovi te detalji od nehrđajućeg čelika, bronce i mramora.

Tijekom godina, Elie Saab evoluirao je u lifestyle brend razvojem raznolikih kategorija proizvoda koji pružaju jedinstveno iskustvo. Stvaranje kolekcije proizvoda za dom prirodan je korak za naš brend, stoji u službenom priopćenju.

Inače, ovo nije prvi put da se Saab okušao u svijetu interijera. Prošlog proljeća je u suradnji sa spomenutim arhitektom radio na dizajnu interijera stambenog kompleksa Emaar BeachFront u Dubaiju.

Foto: Elie Saab

Učitati još
Zatvori