ELFS je lansirao Home liniju koja ima sve što vam treba za blagdane

ELFS je lansirao Home liniju koja ima sve
što vam treba za blagdane

ELFS predstavlja ELFS HOME kolekciju

Nakon odjeće, nakita, i obuće ELFS-i su izbacili svoju home liniju proizvoda za dom. Tako ćete u novootvorenom ELFS Home storeu u Amruševoj 19 pronaći dizajnersku kolekciju ukrasa, mirisa, jastuka, posuđa, namještaja i tepiha. Brendiranom Home kolekcijom namijenjenom za uređenje doma ELFS predstavlja svoju viziju životnog prostora.

U kolekciji prevladavaju neutralne boje i vrlo nježne nijanse, u tonovima elegantne bijele, bež i sive, uz dodatak zlatne i srebrne koje domu daju dašak otmjenosti i luksuza. Minimalizam obogaćen zlatnim detaljima savršena je kombinacija koja tvori odličan recept za skladno dekoriran dom, a uz nekoliko ključnih predmeta u zlatnoj boji interijer izgleda bogatije, moderno i s dozom profinjenosti.

Za svaku prostoriju ponešto

U njoj se može naći svega – od deka, tanjura, čaša, bista, jastuka, posteljine, ručnika… Zastupljene su sve prostorije u vašem domu. Kupaonica, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba – bez obzira na to u koju prostoriju u domu želite unijeti nove elemente, nema sumnje da među raznovrsnim proizvodima možete pronaći nešto prema svom ukusu.

Izdvojimo mirisne svijeće prožete opuštajućim eteričnim uljima lavande, sandalovine i jasmina idealnih za stvaranje romantične atmosfere te elegantne sive prekrivače za krevet koji prostoru daju dozu elegancije. Tu su i profinjeni bijeli keramički tanjuri sa zlatnim detaljima, unikatne čaše s reljefnim ukrasima, zlatni pribor za jelo i namještaj izrađen od ekskluzivnih tkanina ukrašeni zlatnim zakovicama.

Božić stiže za nešto više od mjeseca dana i ako ste u potrazi za originalnim i brendiranim božićnim poklonima, vrijeme je da posjetite novootvoreni ELFS store u Zagrebu ili pogledate kolekciju na web stranici www.elfshome.com.

Foto: ELFS Home

Učitati još
Zatvori