Magično mjesto iz snova nalazi se sat vremena od Zagreba

Magično mjesto iz snova nalazi se
sat vremena od Zagreba

Ekodrom Estate je novo genijalno mjesto za odmor blizu Zagreba

Ako ste ikada posjetili Bukovicu Utinjsku i Ekodrom (Vojnić), onda znate zašto se tom mjestu i kraju svi iznova vraćaju! Divna priroda, potpuni mir i mogućnost da se provedete najbolje moguće s prijateljima i društvom apsolutni je adut koji će svakome dobro doći! Dvije kuće za odmor, uređene u kombinaciji šarmantnog rustikalnog stila s nekoliko modernih inovacija u prostoru i ono što je najbitnije – divnim pogledom i rekvizitima za maksimalno uživanje. Kava u hammocku, pogled koji puca iz kreveta preko balkona drvene kuće je nešto čime ćete instant napuniti baterije.

Za ljude koji žele uložiti u sebe kroz boravak na lijepom i izoliranom mjestu i uključiti se tzv. doživljajni turizam. Ovdje je doživljaj ipak sve! Osim prirode i odmora mjesto donosi razne mogućnosti – organiziranje radionice kuhanja, branja samoniklog jestivog bilja, organskog vrtlarenja, voćarstva, yoge, plesa, tesarstva, fotografiranja, art rezidencija… A za one poslovnjake koji naginju organiziranje teambuildinga s raznim aktivnostima u prirodi – ovo je idealno mjesto. U blizini su atraktivna mjesta i aktivnosti kajaking Mrežnica, jahanje Barilović, Plitvička jezera, Petrova gora, Baraćeve spilje, kupanje Korana… Izbor je stvarno velik.

Za sve informacije o dostupnosti smještaja i aktivnosti javite se na [email protected] ili posjetite Mandala House. No, prije svega, donosimo galeriju slika koje će vam dočarati mjesto, sigurno se tamo možete odmah zamisliti…

Preporuka

Zatvori