Pronađite unutarnji mir i harmoniju kroz kolekcije za dom inspirirane prirodom i retro detaljima

Pronađite unutarnji mir i harmoniju kroz kolekcije za dom inspirirane prirodom i retro detaljima

2020. je za sve nas bila poprilično stresna godina. U traženju unutarnjeg balansa, mira i stabilnosti svi se polako, ali sigurno okrećemo prirodi. Jesen koja je pred nama svakako će donijeti neke novitete u naš život, a na nama je kako ćemo im se prilagoditi. Pred nama je vrijeme za nove početke, a malim stvarima možemo ih učiniti jednostavnijima. Krenite od sebe i svog životnog prostora. Inspirirajte se jednostavnošću, snagom prirode i svime što nas okružuje i u tome pronađite zadovoljstvo. Održivi i prirodni materijali već su neko vrijeme prvi odabir pri uređenju naših domova, a kada u cijelu priču unesete i dašak prošlosti – komadom namještaja u vintage stilu kombiniranim na moderan način, jednostavno nećete pogriješiti.

Pronađite inspiraciju u prirodi

Povezivanje s prirodom u suštini je ljudskog bića, a u ova krizna vremena to nam svima postaje imperativ. Prirodni sklad i harmonija neka vam budu inspiracija za unošenje istih vrijednosti u svoj svakodnevni život. Pred nama su hladniji jesenski i zimski dani i neupitno je da ćemo mnogo vremena provoditi sa svojim najmilijima u toplini svojih domova. Neka upravo taj prostor bude vaša oaza harmonije i sreće.

Earthen Luxe dizajnerski trend iz JYSK-a inspirirana prirodom, svojim će se komadima, koji bojama, oblicima i materijalima objedinjuju sve ono što nam priroda u svoj svojoj suštini nudi, savršeno uklopiti u svaki dom. Prirodni tonovi boja, od pepeljasto zelene, plavo-zelene, smeđe do nijanse hrđe, umirit će vaša osjetila i aktivirati zen moment u vašem životnom prostoru kao da ste u najudaljenijem kutku naše planete potpuno sjedinjeni s njom. Materijali pomalo surovog, iskonskog prirodnog izgleda kao što su pliš, koža i resice, vašem će domu podariti novo ruho – iskonsko plemensko, a opet urbano i u trendu po svim svjetskim dizajnerskim imperativima.

Vintage komadi u modernom interijeru

U ljudskom je biću da uvijek žali za nekim boljim i prošlim vremenima, no prava je istina da svi zajedno moramo težiti budućnosti – jer ona se stvara upravo sada, u ovom trenutku. Od prošlosti moramo učiti, uzimati od nje ono najbolje što nam je donijela, i s tim znanjem krenuti dalje u budućnost – bez ponavljanja. Isto tako je i s uređenjem životnog prostora. Unazad nekoliko godina primjećujemo trend retro uređenja domova, a on u ovim trenutcima doživljava svoj vrhunac. Održiva budućnost uređenja prostora ovisi o retro komadima koji imaju odlike visoke funkcionalnosti s istovremenom estetikom minimalizma. Inspiraciju potražite u vintage materijalima i grubom ručno rađenom recikliranom izgledu.

Legacy Lounge dizajnerski trend iz JYSK-a svojim materijalima i vintage komadima unosi slobodni duh prirode, prošlosti i nove održive budućnosti u vaš dom. Nježne, svijetle, ženstvene palete boja svojim neutralnim i zemljanim tonovima podsjećaju na trendovske, duhom slobodne, boho rezidencije širom svijeta. Kada tome dodate neki tamno crveni ili bogato ružičasti detalj, imat ćete osjećaj da ste napokon pronašli svoju divljinu i slobodu – unutar vas samih. Ova kolekcija je reinterpretacija prošlosti u funkciji održive budućnosti, a upravo to je ono što nam je svima potrebno u ovom trenutku – prekretnici za budućnost. Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje ili u vama najbližem JYSK-u.

Foto: JYSK

Učitati još
Zatvori