Kamene vile u zaleđu Šibenika u kojima ćete se nezaboravno provesti sa svojim društvom

Kamene vile u zaleđu Šibenika u kojima ćete se nezaboravno provesti sa svojim društvom

Ivanovi dvori

Nije novost kako je upravo Šibenik jedna od najatraktivnijih lokacija koja iz sezone u sezonu privlači sve veći broj turista. Krešimirov grad stoji rame uz rame Dubrovniku, biseru Mediterana po kojemu je hrvatski Jadran poznat i priznat u svijetu. No, valja istaknuti kako je Šibenik u isto vrijeme primamljiva kulturna destinacija, gastro oaza i mjesto predivne prirode gdje se spaja mediteranski smiraj i divlja gorska ljepota. Sve to zajedno čini jedan spoj idealan za bogat i sadržajan odmor kojemu je teško odoljeti. Stoga, kako bi turistička ponuda bila što izvrsnija, šibensko zaleđe obiluje luksuznom ponudom kuća za odmor koja su hedonistička alternativa užurbanom gradskom rasporedu. Predstavljamo stoga prave ljepotice, vile, koje će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Josipovi dvori

Luksuz i hedonizam u kamenim vilama

Villa Ivanovi dvori i Villa Josipovi dvori dvije su kamene kuće smještene u Skradinu, nautičkom središtu u zaleđu Šibenika. Ove tradicionalne mediteranske ljepotice ne prestaju oduševljavati luksuzom. Intiman ugođaj koji odiše ljubavlju postignut je uređenjem prostora kojega je sa svojim osobnim pečatom uredila sama vlasnica. Koliko je osobnosti utkano u ovaj prostor vidljivo je u svakom cozy detalju jer vile su uistinu uređene s mnogo stila. Na prvome mjestu je udobnost i minimalistički pristup koji stvara osjećaj idiličnog odmora usred zavodljive prirode. Svaka od ovih kuća gostima na raspolaganje pruža privatni bazen, mnogo sadržaja potrebnih za zadovoljavanje potreba modernog čovjeka naviklog na mogućnost izbora i urbani način života.

Dvije spojene vile za maksimalni užitak

Ville Ivanovi i Josipovi dvori uređene su s mnogo pažnje

Kako bi se naglasak stavio na individualnost, interijer je upotpunjen dizajnerskim namještajem. A dojam prirodnosti i nenametljivosti ostvaren je korištenjem prirodnih materijala poput drveta i kamena, dok je profinjenost naglašena staklenim detaljima i pomno biranim umjetninama. Uz sve to, dobit ćete dojam kao da boravite kod kuće. Uživanje u suncu, moru, mediteranskom bilju i svježem zraku zaokruženo je udobnim stiliziranim ležaljkama i lounge stolicama.

Osjećaj udobnosti u prvom planu

Iako je riječ o naoko monumentalnim zdanjima, ove su kuće prilagođene za šestero ljudi, odnosno opremljene su s po dvije otmjene spavaće sobe kako bi osjećaj udobnosti bio u prvom planu. Boje koje su idealne za opuštanje, kao što su sve nijanse smeđe, sive, bijela i plava upotpunile su ovaj prostor i naglasile stil i odličan ukus.

Ivanovi dvori

No, osim uživanja u ljepoti i funkcionalnosti kuće za odmor, Villa Josipovi dvori kao i Ivanovi dvori nude brojne mogućnosti. Gosti na raspolaganju imaju saunu, mogu biciklirati šarmantnim šibenskim krajem i opuštati se u bazenu. Gastro ponuda je također čudesna. Vrhunska dalmatinska vina, kvalitetno maslinovo ulje i lokalni specijaliteti, posjetiteljima ovih prelijepih kuća su na dohvat ruke. A i sami se mogu okušati u pripremanju zanosnih specijaliteta jer je kuhinja u villama potpuno opremljena, a ambijent kamena i drveta, posebno je inspirativan.

Zavirite u Villu Ivanovi dvori

Zavirite u Villu Josipovi dvori

Želite li rezervirati smještaj u ovim atraktivnim vilama, potražite više informacija na stranicama agencije My Luxoria. Villa Josipovi Dvori nalazi se na ovom linku, a Villa Ivanovi Dvori na ovom linku.

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Myluxoria

Učitati još
Zatvori