Ovi mirisi prirodnog porijekla obogatit će vaš dom

Ovi mirisi prirodnog porijekla
obogatit će vaš dom

Kao što se boje i tkanine koriste za stvaranje upečatljivog dizajna interijera, mnogi stručnjaci posvećuju se brojnim novim trendovima u nastojanju da razviju zadivljujuće mirise za vaš dom. Kreativne arome obogaćuju domove i stvaraju atmosferu koja će ostaviti dojam na svakoga tko u njega kroči. Poboljšajte razinu opuštenosti u vašem domu dodavanjem svježih aromatičnih mirisa. Svestrani i umirujući mirisi mijenjaju način na koji vaš prostor utječe na vas. Učinite dolazak kući vrhuncem svakog dana uz Durance mirisne proizvode za dom. Od smirujućih mirisa lavande do mirisa cvjetova zbog kojih se osjećate ugodno, u njihovoj ponudi možete naći velik izbor visokokvalitetnih proizvoda.

Više o Durance brendu

Durance brend rođen je sad već davne 1986. godine, kao Le Lavandin de Grignan, u francuskome mjestašcu Grignan. Muž i žena Olivier i Elisabeth Ruth, bili su veliki zaljubljenici u prirodu, a nadahnuti zaštitnim znakom svoga kraja – lavandom, bavili su se proizvodnjom lavandina ulja. Malo pomalo proizvodnja je rasla i prerasla u priču koja je sve više prelazila granice Provanse, a zatim i Francuske. No, Durance i danas, kao svjetski poznati brand, njeguje vrijednosti na kojima je nastao. Grignan, mjestašce bogatog povijesnog naslijeđa u srcu Provanse, okružen stoljetnim maslinama i lavandinim poljima, nepresušno je vrelo inspiracije za Durance proizvode. Njegove biljke, mirisi, boje pretočeni su u neodoljive Durance organske proizvode – za njegu tijela, ali i za prostor u kojem živimo, proizvode koji su svojim neodoljivim mirisima ušli u domove diljem svijeta.

S vremenom Le Lavandin de Grignan dobiva naziv Durance i pod tim imenom kreće u osvajanje zaljubljenika u prirodu i organske proizvode diljem svijeta. Durance proizvodi i danas nastaju tradicionalnim tehnikama proizvodnje, od biljaka iz Grignana, pa se tako u proizvodnji koriste samo najbolji, odabrani sastojci. Jedna od najvećih vrijednosti Durancea njegova je tradicionalna potka – svaki proizvod, osim što će vas oduševiti svojom teksturom i djelotvornošću, mirisom će vas odvesti u prošlost i podsjetiti na neku dragu priču, možda čak i osobu, na neko čarobno, zaboravljeno vrijeme. Vrijeme koje je Durance uspio zaustaviti. Uz to, svi Durance proizvodi imaju više od 95 posto sastojaka prirodnog podrijetla. Rađeni su bez silikona, parabena i fenoksietanola, a većina ih ima i Eco Cert certifikat. Što je još važnije, oni nisu testirani na životinjama.

Proizvodi koje možete naći u njihovoj ponudi

Difuzori sa štapićima

Za razliku od svijeća ili električnih difuzora, mirisni difuzori sa štapićima ne zahtijevaju nikakav plamen, utičnice ili baterije. Umjesto toga, drveni štapići upijaju mirisna ulja od dna do vrha, odakle miris isparava u zrak. Nije im potrebno gotovo nikakvo održavanje, samo se morate sjetiti napuniti bočicu svakih par mjeseci. Mirisni difuzori iz Durancea nude vam autentične mirise prirode koji će tijekom godine obogaćivati vaš omiljeni prostor. Potrebno ga je samo odložiti na neko prometno mjesto u stanu kako bi miris radio, stapao se sa zrakom i pokretom te otpuštao svoju čaroliju polako, nježno i decentno. Najdraži mirisi su nam pamuk, mak, verbena i bijela kamelija.

Aroma lampice

Ova čarobna lampa uz proces katalizacije (izgaranje bez plamena i dima) čisti zrak u vašem domu, uklanja neugodne mirise i u prostoru ostavlja svježinu i note vašeg omiljenog mirisa. Neovisni laboratorijski test ustanovio je šest puta manju količinu loših mirisa tijekom 30 minuta uporabe. Najpopularniji Durance mirisi dolaze i u parfemima za čarobnu lampu. Osim njih, Durance nudi i kolekciju pomno osmišljenu protiv mirisa kuhanja, duhana te kućnih ljubimaca. Najdraži mirisi su nam lan, verbena i naranča, cimet.

Aroma kockice

Durance mirisne kockice s prirodnim voskom su najbolji način na koji se vaši omiljeni mirisi mogu brzo i učinkovito raspršiti u vašem domu. Svako pakiranje podijeljeno je u osam kockica, od kojih će svaka raspršivati miris tijekom 10 sati, što je ukupno 80 sati božanstvenih mirisa uz svako pakiranje kockica. Aroma kockica se topi pod utjecajem topline od zapaljene svijećice, miris koji se širi prostorijom je aromaterapijski te evocira neka ljepša vremena. Kockice su dostupne u mirisima maka i pamuk.

Parfemi za jastuk

Durance parfemom za jastuk možete neposredno prije spavanja namirisati svoju posteljinu i jastuk kako bi lakše utonuli u miran san te se riješili svih briga koje vas opterećuju tijekom dana. Njihova formula je posebno dizajnirana za upotrebu na tekstilu, stoga je sigurna za upotrebu. Najdraži mirisi su nam lavanda, lipa i rižin puder.

Durance mirise za dom možete nabaviti ovdje. Do petka vam je dostupan i popust od 15 posto na difuzore uz promotivni kod ‘difuzor15’.

Foto: Durance

Učitati još
Zatvori