Predivne ručno oslikane kuglice za bor s potpisom umjetnice Dunje Ignis

Predivne ručno oslikane kuglice za bor s
potpisom umjetnice Dunje Ignis

Točno pedeset dana dijeli nas do Božića! Sada je pravi trenutak da polako počnemo razmišljati o blagdanskoj sezoni i kako ćemo blagdansku atmosferu unijeti unutar naših domova. Ove ćemo godine više no ikad prije vremena provesti upravo u našim domovima. I dok će nas blagdanski ugođaj postignut tisućama lampica, kuglica i drugim božićnim dekoracijama pratiti svaki put kad izađemo iz kuće, jednako bajkovitom blagdanskom atmosferom poželjet ćemo se okružiti u svojim kućama i stanovima.

Blagdansku sezonu gotovo je nemoguće zamisliti bez lijepo okićenog interijera, a njegova glavna zvijezda uvijek je božićno drvce. Iz godine u godinu sve maštovitija, raskošnija i sjajnija, božićna drvca u svaki dom unose blagdansku atmosferu, radost i toplinu. Ove godine svojim ćemo božićnim drvcima dodati dozu jedinstvenosti uz najljepše kuglice koje nose potpis hrvatskih kreativki. Uz Marinski kuglice inspirirane Domaćima iz bajke Ivane Brlić Mažuranić, na našoj listi želja ove se blagdanske sezone nalaze i divne kuglice za bor s potpisom umjetnice Dunje Ignis.

Dunja Ignis ima najdivnije kuglice za bor

Prije nekoliko godina umjetnica Martina Bilan osvojila nas je svojim keramičkim radovima i svime što stvara pod pseudonimom Dunja Ignis. Nakon minimalističkih predmeta od keramike i keramičkih posuda s motivom plivačica, hrvatska umjetnica predstavila je divnu kolekciju kuglica za bor. Ručno oslikane jednostavnim motivima i u pastelnim bojama, kuglice za bor s potpisom Dunje Ignis istovremeno su decentne i raskošne, te bez sumnje nose djelić blagdanske čarolije.

Prve kuglice iz radionice Dunje Ignis možete pogledati u nastavku, naručit ćete ih uskoro moći u njezinom Etsy shopu , a više informacije ovim divnim božićnim ukrasima kao i svim budućim projektima hrvatske umjetnice pratite na njezinom Instagram profilu @dunja_ignis.

Dunja Ignis kuglice za bor 2020.
Dunja Ignis kuglice za bor 2020.
Dunja Ignis kuglice za bor 2020.

Foto: Instagram (@dunja_ignis)

Učitati još
Zatvori