Duhovito posuđe omiljenog danskog brenda

Duhovito posuđe omiljenog danskog brenda

Tražeći nove lijepe stvari za dom ili najnovije trendove u dizajnu interijera, jednu ćemo adresu posjetiti bez iznimke. Radi se o danskom brendu Bloomingville, kojeg je Betina Stampe osnovala 2000. te u godinama do sada pomela dizajnerski svijet.

Genijalni brend Bloomingville

Uz bok još nekolicini skandinavskih brendova, Bloomingville diktira trendove, otkriva boje, materijale, nove komade koje instantno želimo u domu. Svake godine lansiraju dvije glavne kolekcije uz nekoliko popratnih mini kolekcija, a svi komadi mogu u trenu uljepšati vaš interijer.

Osim namještaja, detalja za dnevnu i spavaću sobu, kod Bloomingvillea uvijek pronađemo nešto što bi voljeli vidjeti i u kuhinji. Majstori su izrade lijepih tanjura, šalica, čaša i drugog posuđa, svake sezone u novoj, pripadajućoj boji i zanimljivog dizajna. No pravi bestselleri su im tanjurići i šalice s duhovitim natpisima iz linija Josephine i Caroline.

Razlog zašto su tako popularni je mala doza humora koju donose na stol sa svojim simpatičnim natpisima i citatima. Glavna je tema hrana, kalorije i ljubav prema kuhanju, a svaki će vam izvući osmijeh na lice. Sve duhovite natpise donosimo u nastavku, a druge komade popularnog brenda možete razgledati ovdje.

bloomingville-1 bloomingville-2 bloomingville-3 bloomingville-4 bloomingville-5 bloomingville-6 bloomingville-7 bloomingville-8 bloomingville-9 bloomingville-10 bloomingville-11 bloomingville-12 bloomingville-13 bloomingville-14 bloomingville-15 Bloomingville

Foto: Bloomingville

Učitati još
Zatvori