Donosimo vam tri ideje za ljetno uređenje interijera

Donosimo vam tri ideje za ljetno
uređenje interijera

Volimo duge tople dane, miris soli, zvuk zrikavaca i morskih valova. Ljeto je već odavno tu i želimo ga i u našim domovima. Svake sezone volimo osvježiti svoj dom novim detaljima koji će uvesti duh trenutnog godišnjeg doba u naš interijer. Ljeti najčešće biramo komade od prirodnih materijala i svjetlijih nijansi koji će stvoriti opuštenu atmosferu. U vrtnom centru Iris MBM se mogu pronaći svi home decor detalji koje će vaš dom pretvoriti u pravu ljetnu oazu! Ako vam nedostaje inspiracije, uz ova tri svevremenska ljetna trenda pretvorit ćete svoj interijer u pravu malu opuštajuću trendi oazu.

Boho stil

Boho stil inspiraciju pronalazi u prirodi i neutralnim bojama. U vrućim ljetnim danima jedino što želimo su prirodni materijali i prozračne nijanse. Sva sreća da su i trendovi na našoj strani pa se trenutno u ponudi može pronaći velik broj boho komada. Ovog ljeta ne morate sami izrađivati svoje macrame i ratan dekoracije jer već gotov proizvod možete pronaći u Iris MBM-u.

Ako u jedan kut uvedete efektan boho komad poput viseće tegle s macrame držačem ili ogledalo s okvirom od prirodnih materijala cijeli prostor će poprimiti vibru divljeg otoka na kojem je sva kreativnost dopuštena. Pletene košare su provjeren boho komad za kojim je cijeli Instagram poludio. Možete ih koristiti kao košaru za odlaganje jastuka i dekica, umjesto tegli za biljke, kao košaru za voće ili skoro pa bilo što drugo! Pletena košara zbog svoje jednostavnosti zbilja daje bezbroj mogućnosti.

Plava boja

Plava boja je boja mora, boja neba, boja koja nas odmara, smiruje i daje fokus. Svijetlo plavi zidovi otvaraju male skučene prostore i vizualno ga proširuju. U interijeru se često koristi u spavaćim sobama. Nijansa koju obožavamo preko ljeta je isprana plava nježnijih tonova. Ako još uvijek niste spremni oličiti cijele zidove u plavo onda ju uvedite u svoj dom u obliku sitnijih ukrasa. Tako ih možete pospremiti do sljedećeg ljeta s prvim jesenjim danima kada se zaželite toplijih nijansi u svom domu.

Ljetne nijanse plave boje također odlično odgovaraju balkonima i vrtovima. Manji vanjski prostor savršen je za igranje s dizajnom po sezonama. Tako vaš balkon može poprimiti mediteranski izgled preko ljeta pa se svaki dan možete osjećati kao na godišnjem!

Rustikalni detalji

Rustikalnim dizajnom stvorite ugođaj ljeta u Provansi. Opuštenost i uživanje u sadašnjem trenutku je nešto što nam svima treba ove sezone. Sve što vam je potrebno je par ključnih komada kojima ćete dozvati ruralni mir u vaš dom. Uz čašu dobrog vina upalite si svijeću s mirisom lavande za potpun ugođaj.

Ovakav stil se postiže s namještajem i dekoracijama koje izgledaju poput antikviteta. U interijer unose dozu vječnog šarma Mediterana. Na kraju dana je vaš jedini izbor: limene kantice za koje mislimo da su došle direktno iz francuskih vrtova ili amfore koje izgledaju kao s najosunčanijih mediteranskih terasa!

Koji god vaš omiljeni stil bio sve detalje za uređenje doma ovog ljeta možete pronaći u Iris MBM-u. Posjetite webshop za online kupovinu ili dođite u Dolenicu 8, Lučko pa uživo izaberite svoje nove omiljene dekoracije doma i vrta.

Foto: Iris MBM

Učitati još
Zatvori