Dom u koji volimo zaviriti: Prekrasni interijeri na Instagram profilu T&T

Dom u koji volimo zaviriti: Prekrasni
interijeri na Instagram profilu T&T

Domovi u koje volimo zaviriti i iz kojih svakodnevno crpimo inspiraciju nalaze se i na Instagram profilu T&T kojeg vodi Vesna Arabadžić s kojom smo porazgovarali o uređenju interijera i njezinim životnim oazama.

https://www.instagram.com/p/CAxTjjGpOrN/

T&T interijer

Iza Instagram profila T&T stoji Vesna gr.teh.visokogranje koja je godinama radila s ocem i crtala u AutoCadu razne projekte (legalizacije, energetske certifikate). Njezin suprug i brat vode firmu za završne radove u građevinarstvu, pa kako sama kaže, građevina im je u krvi. Već nekoliko godina radimo i stanove za prodaju pa se napokon stvorila i prilika za igranje s interijerima, koje me ipak najviše privlači. Dvije ljubavi spojile su se u jedno i nastao je zanimljiv Instagram profil s vrhunskim fotografijama interijera za koje je Vesna sama zaslužna. Iz prekrasnog stana u Rupotinama kod Solina puca predivan pogled na Split i otoke, a iz njihovog doma na Šolti na predivno jadransko plavetnilo.

O inspiraciji

Vesna slobodno vrijeme provodi s obitelji i prijateljima na Šolti, a inspiraciju, kaže, crpi svugdje. Uglavnom je to art decoration i razni katalozi koji su mi zahvaljujući našem poslu uvijek pri ruci a onda ideje same naviru. Volim drugačije interijere i nisam ljubitelji Copy paste stanova. Njezin dom na moru definitivno je jedan od onih u koji volimo zaviriti upravo zbog profinjenog dizajna, nježnih i pastelnih boja koje prevladavaju i pogleda s terase od kojeg zastaje dah.

Savjeti za uređenje interijera

U njezinom domu prevladava drveni namještaj i prirodni materijali, a sve odiše toplinom obiteljskog doma. Jedini savjet za uređenje interijera koji uvijek dajem je da budu svoji, kaže Vesna, i da kad uređuju stan razmišljaju o sebi i potrebama svoje obitelji a ne ljudima na Instagramu koje ni ne poznaju. Ne trebaju razmišljati o trendovima i bojama koje im se ne sviđaju ali su popularne. Tako ne mogu pogriješiti jer će stvoriti ugodan dom koji će odražavati njihovu osobnost a po meni takvi interijeri su najljepši, zaključuje Vesna.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori