Pogled u djevojački stan Kate i Pippe Middleton

Pogled u djevojački stan Kate
i Pippe Middleton

Interijeri toliko otkrivaju o osobnosti stanara da je uvijek zanimljivo zaviriti u lijepo uređene stanove i kuće kako bi doznali ponešto o njihovim vlasnicima. Pogotovo ako se radi o poznatim osobama, a još više ako su neki od njih postali članovi kraljevske obitelji.

Djevojački stan koji su dijelile poznate sestre

Prije nego što je udajom za princa Williama dobila titulu Vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton je sa sestrom Pippom živjela u dvoetažnom djevojačkom stanu u poznatoj luksuznoj četvrti Londona, Chelsea. Stan su njihovi roditelji kupili još 2002. godine, a djevojke su ga zvale svojim sve do velikog kraljevskog vjenčanja 2011. godine kada se iselila Kate te konačno 2016. kada je stan definitivno napustila i Pippa. Roditelji su tako odlučili da je vrijeme za prodaju ove šarmantne nekretnine u blizini londonskog King’s Roada i rijeke Temze te su slike stana obišle svijet.

Ovaj dvoetažni stan sastoji se od dnevne sobe, blagovaonice, kuhinje i gostinjske kupaonice na prvoj etaži te tri spavaće sobe i jedne zajedničke prostorije na drugoj etaži. Uređen je u tradicionalnom stilu s puno pažnje koja se poklanjala sitnicama, sa svijetlim nijansama i detaljima u upečatljivim bojama.

U nastavku zavirite u sve prostorije…

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori