Dizajnerske suradnje studija -Love, Ana na koje vrijedi obratiti pozornost

Dizajnerske suradnje studija -Love, Ana na
koje vrijedi obratiti pozornost

S dizajnericom Anom Tevšić Nauković upoznali smo vas već nekoliko puta. Pomno pratimo njen rad, sve lijepe proizvode koje “skriva” u studiju u Dežmanovom prolazu 4, a danas ćete doznati više o raznim (novijim i starijim) suradnjama koje su iznjedrile zanimljive rezultate. Ponekad je riječ o vizualnom identitetu koji Ana smišlja u skladu s korijenima brenda, a ponekad o zasebnim proizvodima koji su nastali spajanjem dvaju estetika tako da savršeno predstavljaju oba imena pod kojim su nastali.

Uz neke međunarodne suradnje, Ana je osmislila niz divnih vizualnih rješenja za četiri hrvatska imena koja ćete vidjeti u nastavku. Od vinske etikete, pa sve do stalka za nakit, pobliže upoznajte ove priče -Love, Ana studija.

-Love, Ana x Tradate

Tradate je zagrebački modni salon s tradicijom za koji ste jamačno čuli, a ovom je suradnjom dobio vizualni identitet po mjeri. Novi logo apliciran je na posjetnice, ušivne etikete, deklaracije i ostale promotivne materijale – no posebnost ovog projekta je primjena posebnih plakata u samom izlogu dućana kao najava posebnih komada odjeće.

-Love, Ana x Vinarija Trapan

Uspješna suradnja s hvaljenom istarskom vinarijom Trapan iznjedrila je dvije nove etikete. Posebne edicije vina Istraditional i The One 2018 dobile su jednako posebne etikete i tisak; pa je tako Istraditional prepoznatljiv po kružnoj etiketi gdje se logo spaja sam sa sobom, a The One broji čak šest različito napisanih jedinica koje su otisnute u crvenom sjajnom laku na baršunastom papiru.

Istraditional

The One 2018

-Love, Ana x Rajna Raguž

U suradnji sa studijem -Love, Ana ostvaren je i cjeloviti rebranding za fotografkinju Rajnu Raguž (vizualni identitet, izgled web stranice, društvene mreže, kutije, promo materijali i cjelokupni dizajn).

-Love, Ana x Plectrude

U suradnji s hrvatskim brendom Plectrude iza kojeg stoji Ivana Bilić osmišljeni su jastuci i girlande u obliku zvijezda te podloge za igru u obliku oblaka i kapljice. Suradnja koja se zalaže za poticanje ručne izrade sitnica za dom iznjedrila je četiri lijepa proizvoda za spavaću sobu, a svi se mogu pronaći u studiju i na njegovoj web stranici.

Koncept projekata i dizajn: -Love, Ana. design studio
Grafički dizajn: Dario Dević
Fotografije: Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković

Učitati još
Zatvori