Tvrđava na Mallorci postala je raskošan hotel u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled

Tvrđava na Mallorci postala je raskošan hotel u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled

@cap_rocat

Kamen je jedan od materijala koji se je unazad nekoliko godina dobio prestižno mjesto na vrgu omiljenih materijala za uređenje interijera i eksterijera. U slučaju stare tvrđave Cap Rocat na Mallorci uvjerili smo se koliko šarmantno i toplo ‘hladni’ kamen može djelovati. Građevina je u prošlosti služila za zaštitu od invazije stranih vojski, okružena je morem i nalazi se u srcu očaravajućih prirodnih ljepota pod međunarodnom zaštitom. S obzirom na to da je kroz vrijeme izgubila funkciju zbog koje je prvotno sagrađena, tvrđava je prenamijenjena u hotel. Palma de Mallorca dom je prekrasnog chic kompleksa za čiji je redizajn zaslužan Antonio Obrador Studio.

Kako je tvrđava postala raskošan hotel Cap Rocat

@cap_rocat

Renovirana tvrđava zadržala je većinu svojih originalnih karakteristika, a pritom se posebna pažnja posvetila tome da što manji utjecaj ostavi na okoliš. Naime na području Cap Rocat hotela nalaze se zaštićeni lokaliteti, a jedan od njih je SPA (Special Protection Area for Birds).

@cap_rocat
@jeremyaustiin
@cap_rocat
@bloombar.nyc

Tako ćete za vrijeme boravka u raskošnom objektu biti počašćeni gledajući rijetke vrste ptica kako lete nebom iznad hotela. Sama arhitektura i dizajn odraz su povijesti i kulturološkog nasljeđa Mallorce, a sve skupa savršeno se uklopilo u prirodni krajolik. Uz luksuzne sobe i apartmane eksterijer je detalj koji oduzima dah.

Nezaboravno iskustvo na rubu litice

@cap_rocat

S jedne strane ocean, a s druge bazeni s morskom vodom. Cap Rocat može se pohvaliti zavidnom pozicijom na rubu litice, a cijeli je kompleks podijeljen na nekoliko platoa. Bazeni su jedan od highlight motiva Cap Rocat hotela, a osim vanjskih postoje i unutrašnji, intimniji i manji površinom. Grandiozan ulaz odmah će vas oduševiti, a zatim slijede skrivene terase i privatne odaje za duge romantične šetnje u zalazak sunca. Jednom kada napravite check in nećete poželjeti napustiti staru tvrđavu koja je sada jedan od najljepših hotela u Europi. Zahvaljujući bogatoj povijesti, arhitektura je inspirirana daškom orijenta dok su restorani svoje menije dotjerali do savršenstva mediteranske kuhinje. Na trenutak ćete se zapitati gdje se točno nalazite jer ovo mjesto zaista izgleda nestvarno.

@cap_rocat
@cap_rocat

Foto: InstagramPreporuka

Zatvori