Difuzer za eterično ulje koji ćete odmah poželjeti u svom domu

Difuzer za eterično ulje koji ćete
odmah poželjeti u svom domu

@happyhaves

Jeste li se ikad uhvatili u situaciji kako tijekom večeri gledate u pun mjesec i pritom se osjećate nevjerojatno mirno? Zahvaljujući brendu i web shopu HappyHaves, sada taj osjećaj možete imati svake večeri, u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi, ovisno o tome gdje je vaša mirna i opuštajuća oaza. HappyHaves sebe opisuje kao brend koji prodaje proizvode kojima želje ljude učiniti sretnima – u njihovoj ponudi mogu se pronaći različite vrste difuzera za eterična ulja kojima je cilj nahraniti, ne samo tijelo, nego i um te dušu na način na koji je svatko sanjao. Također, dodali su kako ih svi znaju kao web shop na kojem je moguće kupiti različite difuzere, no kažu kako su mnogo više od toga jer, osim što žele usrećiti ljude, istovremeno imaju veliko poštovanje, kako prema ljudima, tako i prema planetu.

Pozornost nam je ukrala lampa u obliku mjeseca koja je ujedno i difuzer za ulje. U HappyHavesu kažu kako ovaj difuzer za eterična ulje može imati pozitivan utjecaj na zdravlje jer zrak koji se udište i svjetlo koje se pritom vidi podižu raspoloženje i poboljšavaju zdravlje. Također, navode kako ovaj proizvod može pomoći u smanjenju anksioznosti, stresa i čestih promjena raspoloženja. Količinu ulja, kao i jakost svjetla moguće je prilagođavati trenutačnom raspoloženju, a proizvod ima i eco-friendly epitet jer je napravljen od najboljih eco-friendly PVC materijala u kombinaciji s prirodnim drvetom.

difuzer

Iz ponude HappyHavesa izdvojili smo odličnu lampu-mjesec koja je ujedno i difuzer za eterična ulja, a ostatak njihove ponude iz kolekcije možete pogledati na web shopu te pronaći idealan dodatak interijeru koji ujedno osvježava zrak, ali ima i terapeutski učinak.

difuzer
difuzer
difuzer
difuzer

Foto: Instagram, Happy Haves

Učitati još
Zatvori