Detalji za dom iz novih kolekcija high street brendova

Detalji za dom iz novih kolekcija
high street brendova

Primark

Nakon što su veliki radovi odrađeni kod preuređenja/uređenja prostora, ostaje onaj najslađi dio – ispuniti sve detaljima koji će reflektirati našu osobnost. I to je zadatak koji može trajati beskonačno budući da uvijek nešto nedostaje ili neki komad želimo zamijeniti drugim, koji je više u trendu ili koji će zadovoljiti neke druge funkcije. Kako se kroz život mijenjamo mi, tako se mijenjaju i potrebe i želje za nekim sitnicama.

High street kolekcije za dom

To je donedavno pothvat koji bi vas mogao prilično udariti po džepu, no otkako se razvilo tržište high street brendova sa svojim kolekcijama za dom, priča je puno jednostavnija. Naime, modni brendovi koji su donedavno lansirali samo odjevne kolekcije, počeli su grabiti i druge dijelove tržišta – prvenstveno onog za uređenje doma, ali i po pitanju beautyja također. Neki su iz ograničenih kolekcija razvili punopravne brendove, primjerice H&M sa cijelom svojom Home linijom koja je tražena diljem svijeta, dok drugi unutar cijele ponude imaju i sitnice za uređenje doma u stilu svojeg modnog brenda.

H&M Home

Pa tako pod krovnim imenom ASOS možete pronaći druge manje brendove koji su specijalizirani za uređenje doma, primjerice simpatični Sass & Belle ili stylish Bloomingville. Sézane, čije modne kolekcije obožavamo, kreira jednako divne komade za dom s francuskim šarmom – od posuđa, preko posteljine do ukrasnih detalja. Primark, Stradivarius i Bershka svoje su modne kolekcije nadopunili slatkim sitnicama za dom za koje nećete morati izdvojiti previše, pogotovo sada dok traju sniženja.

U nastavku donosimo nekoliko naših favorita koje smo probrali iz novih kolekcija popularnih high street brendova.

ASOS

Sass & Belle

Sass & Belle

Bloomingville

Chickidee

New Look

H&M Home

Sézane

Primark

Stradivarius

Bershka

Foto: H&M Home, Asos, Bershka, Stradivarius, Sezane, Primark

Učitati još
Zatvori