Instagram profil koji će vas nadahnuti kako savršeno dekorirati stol
Instagram profil koji će vas nadahnuti kako savršeno dekorirati stol

Instagram profil koji će vas nadahnuti
kako savršeno dekorirati stol

Sigurno ste svi na internetu našli na pojam tablescaping koji bi označavao savršeno postavljanje stola, odnosno dekoriranje. Iako nas je moderan i ubrzan život navikao da sve prilagodimo brzom tempu življenja, dekoriranje interijera, ali i stola se vratilo na velika vrata. Instagram je prepun stranica koje vas mogu inspirirati kako savršeno dekorirati vaš stol. Bilo da imate goste ili jednostavno želite vašoj obitelji prirediti nezaboravno iskustvo, s malo predmeta, a puno mašte možete dekorirati vaš stol.

Dekoracija stola za nezaboravne ljetne dane i večeri

Svjedoci smo kako su posljednjih godina svi high street brendovi ubacili u svoje ponude posebne kolekcije za dom. Ovo se ne odnosi samo na high street brendove nego i visoke modne kuće koje su u svoj asortiman ubacile dizajnirane kolekcije za dom. Posljednja takva kolekcija je ona talijanske modne kuće Dolce & Gabbana koja je u svom prepoznatljivom talijanskom stilu izbacila razigrani i vibrantni pribor za stol. Osim toga, postoji niz domaćih handmade proizvođača koji izrađuju sitne detalje koji će vaš stol učiniti neodoljivim. Što ćete kupiti, ostaje na vama, ali dekorirati stol zaista nikad nije bilo jednostavnije. Kako idemo u ljetnu sezonu u tom smislu u modi su boje pa bi i vaš set up trebao biti šaren i razigran.

Plava i žuta boja osobito su popularne ove sezone pa ih predlažemo kao bazu. No, i oni vjerni minimalizmu imaju šaroliku ponudu nježnih pastelnih boja ili nezaobilazne pješčane boje koja je sezonama već hit. Kada govorimo o materijalima, naglasak je na prirodnim materijalima pa su u tom smislu osobito popularni laneni ubrusi i stolnjaci. Osim toga, vraća nam se estetika starih vremena u vidu šarenog porculana pa je vrijeme da izvadite stare šalice i tanjure vaših baka i iskombinirati ih na moderan način. Što god odabrali nećete pogriješiti jer je šarenilo ove sezone must have estetika. Razveselite se na pravi način i inspirirajte ovim Instagram profilom koji će vas nadahnuti na najljepše dekoracije stola.

Učitati još
Zatvori