Crtanje kredom po zidu hit je u uređenju interijera

Crtanje kredom po zidu hit je u
uređenju interijera

Pri uređenju interijera jedan od najizazovnijih trenutaka je i bojanje zidova. O tome koju ćemo nijansu odabrati ovisit će kasnije svi ostali detalji. Unazad nekoliko godina trend su tamni zidovi, a nerijetko se u novim i svježim interijerima mogu pojaviti i oni potpuno crni. Dodatnu kreativu potaknut će i ona boja koja na zidu stvara osjećaj školske ploče, pa na njoj bez problema možete crtati kredom. Donosimo inspiraciju koja će vas možda potaknuti tu odluku pri idućem uređenju interijera.

Crna boja na zidovima

Iako se na prvu čini logičnim, crna boja ne mora nužno značiti da će zatvoriti prostor. Ponekad je upravo jedan crni zid u prostoriji statement, pa se ostatak namještaja prema njemu može kombinirati tako da odaje dojam ekskluzivnog minimalizma. U kuhinji primjerice takav zid može imati i dvostruku korist. Naime ako odaberete boju po kojoj možete pisati kredom, možete zaboraviti na dosadne tekice i posted papiriće – vaš mood bord nalazit će se na vašem najfrekventnijem mjestu. Ako ga pak nećete koristi iza listu dnevnih obaveza ili popis za trgovinu, možete ju koristiti kao umjetničko platno. Neka vaši klinci svaki dan nacrtaju novi crtež, inspiracija je nepresušna.

Boja za školsku ploču

Boja za školsku ploču apsolutni je hit u interijerima unazad nekoliko godina. Nanosi se jednako kao i svaka ostala boja, a možete birati između toga hoćete li obojati cijeli zid ili samo dio. Vjerujemo kako će vaši najmlađi tom idejom biti najoduševljeniji.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori