Cozy balkon za ljetna druženja

Cozy balkon za ljetna druženja

A post shared by Marzena (@marzena.marideko) on

Za sve nas koji nismo na moru i nemamo terasu skrivenu u vrtnom hladu, balkon ostaje jedina opcija za uživanje u toplim ljetnim večerima. Zato ga treba što ljepše urediti da bi postao oaza za druženje, ispijanje čaše vina s najdražima ili čak i malo kino za dvoje na otvorenom.

I za to vam ne treba puno truda i muke – mjesto za sjedenje s puno mekanih jastuka, lampice, svjećice (i nešto protiv komaraca). Poljska blogerica Marzena Marideko uredila je svoj mali kutak baš po našem guštu. U jedan je kut balkona, od strane do strane, smjestila ležaj koji možete i improvizirati s nekoliko spužvi, prekrivačima, jastucima s kauča u dnevnoj sobi, primjerice, i nekolicinom ukrasnih jastučića.

A post shared by Marzena (@marzena.marideko) on

Dejt na balkonu? Zašto ne!

Mekani tron sada samo treba adekvatno osvijetliti. U tome će dobru ulogu odigrati ukrasne lampice, nizovi žarulja, fenjeri i svijeće da zaokruže romantičan ugođaj. Još vam samo treba laptop (ili projektor ako ste te sreće) za gledanje filmova, čaša hladnog pića po izboru i neki fini zalogaj. Dovedite voljenu osobu pred gotov čin i sigurno ćete ga/ju dodatno osvojiti!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori