Zlatne dekoracije idealne su za stvaranje svečane atmosfere u svakom domu

Zlatne dekoracije idealne su za stvaranje
svečane atmosfere u svakom domu

Masivno drvo i zlatne dekoracije odlična su kombinacija za svečana i topla obiteljska druženja povodom blagdana. U Prima salonima diljem Hrvatske možete se uvjeriti u savršen spoj premium kolekcije namještaja i nizozemskih dekoracija COCO maison.

Zlatne dekoracije i modernom i klasično uređenom interijeru daju posebnu toplinu, a izvrsno se slažu s drvenim dekorima i zemljanim tonovima.

Detalji za blagdansku čaroliju na stolu

Ulaganje u dekorativne predmete, stolne svjetiljke i svijećnjake u ovim nijansama, uvijek je isplativo jer ne ovisi o sezoni, već su takvi zlatni detalji uvijek moderni, a uz male zahvate u dekoriranju mogu se postići velike promjene. Svoj blagdanski stol od masivnog drva dekorirajte zlatnim detaljima i blagdanska čarolija ući će u Vaš dom. Svijećnjaci, dekoracije te impresivna stropna svjetiljka iznad stola oduševit će svakog gosta, ali i obasjati svečanu blagdansku trpezu kojoj se svi ukućani ipak najviše vesele.

COCO maison stropna svjetiljka s fotografije dio je programa rasvjetnih tijela CHARLIE, koji uključuje i stolnu i podnu svjetiljku. Izvrsno se uklapa u različite interijere jer se visina može prilagoditi, a stvara toplu i ugodnu atmosferu.

COCO maison asortiman ekskluzivno je dostupan u Prima salonima Westgate, Velika Gorica, Sesvete, Kajzerica, Jankomir, Bjelovar, Benkovac, Varaždin, Dubrovnik, Pula, Split i Osijek uz uštedu od 25% do 8. siječnja.  Više o COCO maisonu pronađite na www.prima-namjestaj.hr i uživajte u blagdanskom ugođaju i darivanju.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori