Ovog Božića ukrasite dom šarmantnim dekoracijama s hrvatskim potpisom

Ovog Božića ukrasite dom šarmantnim
dekoracijama s hrvatskim potpisom

Ako ste mislima već u božićnim danima, a istodobno ste ljubitelj kreativnih ukrasa izvan standardnih okvira, oduševit će vas ponuda raznolikih ukrasa koje možete pregledati ili naručiti preko Instagrama na profilu Christmas Market.

Christmas Market dekoracije

Iza ovog brenda s domaćim potpisom krije se sretna mama i supruga, profesionalno odrasla u velikoj financijskoj instituciji, ali oduvijek kreativac u duši. Diplomirana ekonomistica Katarina Pirić, već dobro znana kreativna vila, do sada je nebrojeno puta surađivala s timom Adela Mese čijim radovima se neprestano divimo. Sada je odlučila otići korak dalje i vlastiti kreativni košmar napokon pokazati čitavom svijetu!

Ove godine najpoželjniji su božićni ukrasi napravljeni od pompona. Ove vesele, tzv. pufaste loptice učinit će vaš životni prostor šarmantnim, toplim i jedinstvenim. Točno onakvim kako i zamišljamo božićno vrijeme.

“Pretvarati želje kupaca u stvarnost najljepši je osjećaj na svijetu koji mi daje motivaciju i energiju za noćni rad. Ideja i želja je svima uljepšati ovu prilično izazovnu 2020. godinu kada najviše vremena provodimo u vlastita četiri zida pa neka to onda barem bude lijepo i za pamćenje. Samo za jedan Market vjenčić potrebno je više od osam sati rada. Kada ga udomite jednom, s vama će dočekati još nebrojeno puno Božića jer na njega se mogu dodavati i slova dolaskom novih članova”, ispričala nam je Katarina.

Vjenčići, personalizirani jastuci, girlande…

Oduvijek vješta u uređenju domova i izradi različitih ukrasa, Katarina je na najbolji mogući način odlučila ispuniti dane porodiljnog dopusta. Malena Rita je možda ‘okupirala’ mamu, ali ju istodobno i potaknula da napokon ostvari svoje kreativne snove. Otuda i samo ime brenda, naime Market je kombinacija suprugova, Katarinina i Ritinog imena.

Naravno, vjenčić nije jedina stvar koju je osmislila. Tu su personalizirani jastuci, topperi za torte, muffini izrađeni od drvenog materijala, ali i girlanda koja vam može poslužiti kao fenomenalna DIY zabava za čitavu obitelj. Moguće ju je objesiti na zid ili kamin u izvornom obliku, ali i ukrasiti prema vlastitim preferencijama. Istodobno decentna i atraktivna, sastavljena od drvenih slova i baršunaste trake, odlično će se slagati i s personaliziranim čizmicama za darove u sivoj ili bež boji koje možete personalizirati prvim slovima imena članova vaše obitelji.

Katarina već sada vrijedno radi na lansiranju web shopa, a nekad u budućnosti i otvaranju concept storea. “Biti prisutna na nečijim najvažnijim životnim događanjima – za mene je najveća nagrada”, zaključuje. Izbor njenih ukrasa kojima možete dekorirati svoj životni prostor pogledajte u nastavku, a sve ih možete naručiti ovdje.

Foto: PROMO/Josipa Uzelac

Učitati još
Zatvori