Ova vila u Fažani savršeno spaja moderno i tradicionalno

Ova vila u Fažani savršeno spaja
moderno i tradicionalno

Predivna dizajnerska vila Casa Arbor Blanco predstavlja spoj moderne i tradicionalne arhitekture u svojem najboljem izdanju. Nalazi se u mirnom dijelu Fažane, nadomak moru, te je okružena borovima i maslinikom. Okrenuta je prema jugu i krasi ju prostrana terasa i preljevni bazen s panoramskim pogledom na more i Nacionalni park Brijuni.

Casa Arbor Blanco

Casa Arbor Blanco vrhunski je projektirana kako bi se naglasile sve prednosti njezine lokacije i uživanje u panoramskom pogledu. Prostire se na tri etaže i 300 kvadratnih metara s okućnicom površine 1000 kvadratnih metara te je opremljena najboljim lokalnim materijalima kao i vrhunskim dizajnerskim namještajem.

Prizemlje se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe s kupaonom, koje izlaze na mirisni vrt sa sunčalištem. U prizemlju je također i finska sauna u kojoj se nalazi i tuš, te elegantna vinoteka. Iz svih prostorija u prizemlju izlazi se u prostrani mediteranski vrt u kojem se uz sunčalište nalazi i stol za blagovanje zaštićen hladom drva masline i limuna. Vrt je idealan za uživanje na suncu tijekom dana i gledanje prekrasnih sazviježđa noću.

Na polukatu se nalazi još jedna prostrana spavaća soba s en-suite kupaonicom i garderobom. Na prvom katu prostire se impresivan dnevni boravak i kuhinja s velikim staklenim stijenama kroz koje se pruža panoramski pogled te još jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i garderobom.

Terasa s preljevnim bazenom koji ima i hidromasažni dio prostire se cijelom dužinom vile. Na terasi je također i profesionalno opremljena vanjska kuhinja. U večernjim satima bazen i vrt su osvjetljeni i stvaraju posebnu atmosferu i doživljaj. 

Kuća je opremljena vrhunskim dizajnerskim namještajem &tradition koji je dostupan preko firme Fabrika, Trg 1. istarske brigade, Pula (kontakt brojevi: 099/2133-408, 098/1904-811). Ostali namještaj u kući, koji je izrađen po mjeri, radila je firma Elitimo d.o.o.

Rasvjetu potpisuje &tradition te Tekna i Eltor. Autor fotografija u sobama je Đani Celia, fotografije u hodniku su od Toše Dabca, a fotografiju u dnevnom boravku potpisuje Hassan Abdelghani.

U nastavku zavirite u interijer i eksterijer Case Arbor Blanco.

Investitor: Vedran Biloš

Projekt: Željko Burić, Fabrika d.o.o., Pula

Suradnici na projektu: Leonid Zuban, Karin Blažina, Tamara Burić

Fotograf: Đani Celia

Učitati još
Zatvori