Doživite Brač punim plućima u novootvorenom Grand hotel View u Postirama
Doživite Brač punim plućima u novootvorenom Grand hotel View u Postirama

Doživite Brač punim plućima u
novootvorenom Grand hotel View u Postirama

Grand hotel View potpuno je novi hotel kategorije 4* s  230 soba i suiteva, koji svoja vrata prvim gostima otvorio 1. srpnja ove godine, dok je svečano otvorenje zakazano za sutra. Luksuzno opremljene smještajne jedinice s mediteranskim vrtovima na balkonima te spektakularnim pogledom na morski horizont i planinu Biokovo, grijani unutarnji i vanjski bazeni sa sunčalištem, moderno uređeni wellness i spa oaza hotela, suvremeno opremljena kongresna dvorana, pobudile su interes gostiju iz cijelog svijeta i prije samog otvorenja, te će zasigurno obogatiti turističku ponudu pitoresknih Postira, kao i cijelog otoka Brača.

Doživite Brač punim plućima

Doživite Brač punim plućima i otkrijte čari otoka s čarobnim plažama i kristalno čistim morem, njegovu prekrasnu nedirnutu prirodu te bogato povijesno i kulturno nasljeđe. Uživajte u aktivnom odmoru i neodoljivoj gastronomskoj ponudi ovog jadranskog dragulja. Najveći otok jadranskog arhipelaga okružen je prekrasnim uvalama i plažama s kristalno čistim morem, prekriven šumama borova i čempresa, s osunčanim brežuljcima prekrivenim brojnim maslinicima i vinogradima. Na otoku postoji mnoštvo uređenih biciklističkih staza i pješačkih staza za sve one željne pravog aktivnog odmora. Za koji god vid obilaska se odlučite, uživajte u istraživanju ponude brojnih otočkih konoba i seoskih gospodarstava.

Jedinstvena lokacija, tradicija i kvaliteta

Jedinstvena lokacija samog hotela, tradicija turizma na Braču, profesionalna i visoko motivirana radna snaga te aktivna međunarodna konkurencija garancija su zadovoljstva gostiju i dobrih poslovnih rezultata. Druga je to otočka destinacija, nakon Krka, na kojoj Jadran hoteli i kampovi upravljaju hotelskim kapacitetima.

Postira – pitoreskno mjesto poznato po Svjetskom prvenstvu u branju maslina

Brojne kamene kuće i uske uličice odaju osobiti šarm ovom prekrasnom mjestu, okruženom plodnim maslinicima i vinogradima. Nekada ribarsko mjesto danas je autentična destinacija za odmor brojnih turista iz cijelog svijeta. Osim Postira istražite cijeli Brač i obavezno posjetite i druga mjesta kao što su Pustinja Blaca – fascinantan samostanski kompleks uklesan u stijenu, Zmajevu špilju i špilju Kopačina. Mjesto Dol, uvalu Lovrečinu, samostan Mirje, pustinju Blaca, Škrip, Vidovu goru i nezaobilazan Zlatni rat u Bolu.

Foto: Ivan Ivanišević, Marko Mihaljević

Projektanti interijera: OCD arhitekti

Učitati još
Zatvori