Ovako izgleda Božić u novom domu urednice koja je grad zamijenila za selo

Ovako izgleda Božić u novom domu urednice
koja je grad zamijenila za selo

Amanda Brooks, bivša redateljica i modna urednica, napustila je gužve New Yorka u želji da s obitelji provede godinu dana na mirnom engleskom selu. No, kreativan odmor pretvorio se u novi život!

U božićnom editorijalu sa Zarom Home, Amanda nam je pokazala svoju kuću u Engleskoj.

Glavna kuća preuređena je iz šupe iz 1820-ih, a s vremenom su dodane kućica na drvetu i kućica za goste.

Uređena je u stilu vikendice s boemskim, bezvremenskim dodirom, a prostor ima starinski namještaj i ugodnu, ruralnu kuhinju.

Amanda ovaj Božić dočekuje uz prekrasne blagdanske Zara Home komade koji su se savršeno stopili uz dašak prirode koji donosi život na farmi.

O božićnom uređenju doma kaže: “Od kada živim na farmi, volim unositi zimsku prirodu u kuću – goruća vatra, svjetlucave lampice i zapaljene svijeće, oko zelenog vijenca na kaminu.. i drvce okićeno mojom kolekcijom ručno oslikanih vintage ornamenata.”

Amanda ne skriva sreću koju je pronašla preseljenjem iz Amerike: “Preseljenjem na englesko selo isponova sam se zaljubila u Božić!”

Život je dijametralna suprotnost od onog u Americi, miran i tih, a najvažnije, naučila je živjeti svojim tempom.

Smatra da život na selu mora biti cozy, a za nju to znači puno jastuka, boja i različitih materijala, a priznaje kako joj je omiljena aktivnost kod kuće postavljanje stola; odabir stolnjaka, tanjura, svijeća, aranžiranje hrane i cvijeća.

Amanda je otvorila svoju trgovinu u kojoj ručno bira proizvode koji odražavaju njezin osjećaj za stil.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori