Boutique Hotel Bačvice je mjesto gdje želimo na odmor

Boutique Hotel Bačvice je mjesto
gdje želimo na odmor

Boutique Hotel Bačvice

Boutique hoteli popularni su u svijetu još od 1980ih, ali svoj pravi procvat na našem području doživjeli su tek nedavno. Oni su prvi izbor onih turista koji od odmora očekuju vrhunsku uslugu, poseban tretman, privatnost, udobnost i eleganciju. S obzirom da je riječ o hotelima manjeg kapaciteta, usluga je prilagođena željama svakog gosta ponaosob. Pravi reprezent vrhunskih boutique hotela na Jadranskoj obali je Boutique Hotel Bačvice u Splitu koji je svoja vrata turistima po prvi puta otvorio prije točno 4 mjeseca. I od tada do danas ne prestaje oduševljavati.

Boutique Hotel Bačvice je u blizini najvažnijih splitskih atrakcija

Smješten je na atraktivnoj lokaciji. Nakon vrhunskog odmora u udobnosti hotela, uživanja u hrani hotelskog restorana, sve najvažnije splitske atrakcije možete s ovog mjesta obići u vrlo kratkom vremenu bez mnogo umaranja i brige o prijevozu. Jer sve je na dohvat ruke.

Svega nekoliko metara od hotela nalazi se kultna plaža Bačvice kao i nadaleko poznat splitski pazar. Za ljubitelje kulture, povijesti i umjetnosti u neposrednoj blizini hotela je Etnografski muzej Split, Hrvatski pomorski muzej, Peristil i Katedrala sv. Dujma. Do Dioklecijanove palače trebat će vam desetak minuta hoda pa je to dobar razlog za ugodnu šetnju i provođenje vremena izvan plaže. No, ukoliko ste raspoloženi za nešto malo dužu šetnju, možete se uputiti do Arheološkog muzeja koji je udaljen 1,5 km.

Navečer možete uživati u brojnim kafićima i barovima po kojima je Split poznat. Blizu je i trajektna luka, autobusni te želježnički kolodvor ukoliko poželite posjetiti otoke ili neka druga mjeta nadomak Splita.

Interijer

Ukoliko ste ljubitelji udobnosti, ovaj hotel će vam pružiti upravo to. Luksuzne sobe s udobnim i prostranim krevetima, terasa s pogledom na more i elegantno uređena kupaonica ambijent je koji želimo vidjeti na godišnjem odmoru. Decentne boje koje interijer ovog boutique hotela čine posebno privlačnim učinit će svakog gosta opuštenim i zadovoljnim. Prevladava svježa bijela boja s ponekim detaljima sive boje i zemljanih tonova. Sobe su pune prirodne svjetlosti što dodatno doprinosi pozitivnim emocijama i osjećaju zadovoljstva.

Hodnici su ukrašeni ogledalima s raskošnim baroknim okvirima, orhidejama i mramorom koji dodatno doprinosi svježini i otmjenosti. Svi koji svoj odmor žele zaokružiti posebnim spa i wellness tretmanima, mogu unutar Boutique Hotela Bačvice uživati i u toj usluzi jer je opremljen spa centrom i saunom.

Foto: Boutique Hotel Bačvice

Učitati još
Zatvori