Bouqueterija je cvjetni studio iz Zagreba koji dizajnira bukete u kojima možete uživati zauvijek

Bouqueterija je cvjetni studio iz Zagreba koji dizajnira bukete u kojima možete uživati zauvijek

Bouqueterija je mali cvjetni studio iz Zagreba koji ima posve drugačiju priču od one koju smo navikli gledati. Osim što možete izabrati iz već ponuđenih buketa, možete im dostaviti svoje cvijeće koje želite zauvijek zadržati. Dizajniraju bukete tako da u njima možemo uživati zauvijek.

Posebni buketi

Cvijeće je najljepši ukras koji možemo imati u svojim interijerima, a ponekad poželimo da naši aranžmani i buketi potraju duže. S istom idejom nastao je brend Boqueterija kojeg je 2017. pokrenula Adriana iz Zagreba.

“Ljubav prema unutarnjem i vanjskom bilju rodila se kad smo suprug i ja uselili u novi dom. No sušenje je došlo na red u trenu kada sam željela sačuvati svoj vjenčani buket. Pokušavala sam razne metode, no sve što sam uspjela je nakratko odgoditi da moj buket izgubi boju i život. Nažalost, nisam uspjela sačuvati svoj vjenčani buket, no to ne znači da ne mogu ostvariti tu želju svim budućim mladenkama. Naravno, moj cvjetni studio nije samo za mladenke. Cvijeće daje poseban šarm svakom prostoru i čini ga življim, a misija Bouqueterije je, osim čuvanja svih uspomena, ujedno i da cvijeće u tvojim očima uvijek ostane živo. Svi cvjetni aranžmani, cvjetna umjetnička dijela, odnosno Bouqueti, rađeni su iznimno pažljivo, s mnogo ljubavi i strpljenja”, kaže Adriana.

Na njihovoj web stranici možete potražiti već gotove bukete, ali i javiti se sa svojim buketima koje želite sačuvati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori