Svježe ideje koje će transformirati bijeli interijer

Svježe ideje koje će
transformirati bijeli interijer

Inspiracije za uređenje doma nikada nam ne nedostaje, zahvaljujući Pinterestu i Instagramu uz pomoć kojih u trenu dobijemo svježe ideje. Tražilice na društvenim mrežama inače pamte vaše pretrage, pa će prema interesu i slagati fotke koje bi vas u budućnosti mogle zanimati. S obzirom na to da se mjesec približava svome kraju, već smo počeli tražiti nove ideje za osvježenje doma u prvim sunčanim danima. Bijeli interijer je izbor s kojim ne možete pogriješiti. Iako ga uglavnom povezuju s onim minimalističkim, bijeli interijer može biti vrlo šarmantan i topao. Kako bijeli interijer ne bi bio dosadan, poigrajte se dekoracijama i detaljima, poput slika u bojama ili kolekcijom knjiga s raznovrsnim bojama korica. Osvježavajuće ideje koje ćete lako ‘kopirati’ u svome domu, potražite u nastavku.

Šarmantni bijeli interijer

Svaki dekorater ili onaj tko ima smisla za uređenje doma složit će se da sa svijetlim tonovima ne možete pogriješiti. Bijeli zidovi, ali i namještaj u kombinaciji s još nekom svijetlom nijansom odličan su izbor za proljetni make-over doma. Bijeli interijer između ostalog, djeluje otvoreno i prostrano čak i ako vam nedostaje koji kvadrat u stanu. Ako želite transformirati dnevni boravak, spavaću sobu ili kutak sa stolom za rad starom namještaju podarite novo ruho. Na tržištu postoji široka ponuda boja koje lako možete koristiti i komade koje već imate, pretvoriti u ‘nove’. Ne zaboravite na zavjese i tepihe, poželjno u krem nijansama i bijelim tonovima koji će se harmonično uklopiti u svijetli interijer.

Drvenim detaljima do rustikalnog štiha

Prirodnim materijalima za uređenje doma sve se više okrećemo. Da je tome tako govori i činjenica da velike, poznate kuće specijalizirane za interijere svoju ponudu temelje upravo na njima. Dom osim što mora biti estetski ugodan oku, mora biti i funkcionalan. Pogotovo ako imate djecu ili ljubimce pa uređenje doma ipak morate prilagoditi. Bijeli interijer nije težak za održavanje zahvaljujući kombinaciji s prirodnim materijalima koji se koriste u dizajnu. Poželjno je da razbijete bijelu monotoniju statement komadima namještaja poput starinske kožne sofe ili fotelje šarenog uzorka. Drvene plohe, košare, noge od stolica i neizostavne sobne biljke oplemenit će svaki prostor i podariti mu toplinu i onaj divan rustikalni štih.

Ideje za proljetni make-overUčitati još
Zatvori