Rado bismo proveli ostatak zime u ovom bijelom boho domu

Rado bismo proveli ostatak zime u
ovom bijelom boho domu

Bijeli boho je jedan od omiljenih stilova za uređenje doma, pogotovo u zimskim mjesecima. Trend je nastao od francuske riječi boem, a njome su opisivali umjetnike i pisce koji su živjeli boemski način života. Ubrzo je osvojio modnu industriju, ali i ljubitelje interijera. Na Instagramu smo potražili inspiraciju i pronašli jedan divan stan uređen u cosy boho stilu.

Na profilu @herzenstimme pronašli smo odlične ideje za DIY sitnice, dotjerivanje stana i kreiranje opuštajuće atmosfere. Bijela boho idila u njezinom domu potaknula nas je na razmišljanje o preostalim zimskim danima koje želimo provesti u udobnosti unutar svoja četiri zida. U nastavku zavirite u divan interijer kojeg ćete i sami poželjeti prekopirati u svome domu.

Bijeli boho dom stvoren za sanjarenje

Iako mnogi povezuju bijele interijere s minimalizmom, ovaj šarmantni dom uvjerio nas je u suprotno. Osim što odaje dojam svježine uz pomoć detalja koji uljepšavaju zimsku atmosferu, nastao je pravi boemski dom, stvoren za sanjarenje. Dodatan šarm unose veliki prozori koji cijeli stan obasjavaju s dovoljno dnevnog svjetla čak i u zimskim mjesecima. Bijela boja prevladava interijerom, a toplinu unose prirodni materijali od drva kao i predimenzionirane pletene chunky dekice. Dobro je poznato da će sofa i fotelja ‘oživjeti’ ako preko naslonjača prebacite novu deku ili par ukrasnih jastučića. Ako ste i sami spretni s iglom i vunom na Instagram storyjima ove kreativne vlasnice boho stana, potražite tehniku i metode izrade.

Interijer za dobro raspoloženje i uživanje u sitnicama

Sami koncept boho uređenja doma može se svesti na ravnodušnost prema problemima i brigama svakodnevice, a karakterizira ga sloboda, dobro raspoloženje i uživanje u sitnicama. Čini se kako je ovaj boho stan bio uređen baš po tom uzoru, a svakom kutku posvećena je pažnja. Posebno nam se sviđa kako je prostor osmišljen i iskorišten, a čak niti malena terasa nije ostala prazna. S obzirom na to da će zima još neko vrijeme potrajati, tjeranje sivila i melankolije najbolje ćete postići preuređenjem doma.  Za osvježenje prostora nije vam potrebna velika investicija, a ideja zaista ne nedostaje. Uz malo kreativnosti starom namještaju ćete podariti novo ruho i stan pretvoriti u potpuno novi životni prostor.

Foto: Instagram (@herzenstimme)

 

 

Učitati još
Zatvori