Nestvarno lijepo kameno imanje na kojem bismo rado proveli sljedeći odmor

Nestvarno lijepo kameno imanje na kojem
bismo rado proveli sljedeći odmor

Na predivnom imanju Bas de Bas, gdje nastaju poznata vina Bibich, nalaze se ove dvije istoimene kamene vile koje već na prvi pogled oduzimaju dah. Vinograd koji se prostire na šest hektara zemljišta zasađen je različitim sortama poput Syrah, Merlot i Sauvignon Blanc, a nalazi se svega nekoliko kilometara od grada Skradina. Vlasnici su ove nekadašnje ruševne vinogradske kuće, koje su u prošlosti bile domovi upravitelja imanja i njihovog osoblja, obnovili u luksuzne vile za odmor gdje će uživati svaki ljubitelj prirode, vina i lijepog dizajna.

Bas de Bas luksuzne vile za odmor

Cijelo imanje je samoodrživo, svaka vila se napaja solarnom energijom te ima vlastiti izvor vode smješten ispod vinograda. Radi se o odvojenim smještajnim jedinicama, sa zajedničkim bazenom, a svaka ima svoje dvorište i lounge dio koji se u slučaju lošeg vremena može zatvoriti staklenim zidom.

U prizemlju prve vile nalazi se moderna, potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica sa dizajnerskim stolom i stolcima, dnevni boravak s naslonjačima i sofom, Smart TV-om s filmovima i glazbom te zbirkom knjiga. Na ovom katu još je smještena i kupaonica s tušem, dok vas stepenice vode do spavaće sobe s galerijom. Vani se nalazi terasa od 40m2 sa stolom i stolicama, a okružena je kamenim zidovima. Unutar dvorišta nalazi se zen vrt, a tu je i privatno sunčalište s ležaljkama i suncobranom.

Druga vila ima isti raspored prostorija u prizemlju – kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i kupaonicu. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe – jedna s bračnim krevetom, a druga s dva jednostruka kreveta. I ova vila ima lounge dio za opuštanje, terasu, dvorište sa zen vrtom i privatno sunčalište. Osim bazena, vile dijele i zajednički vrt sa sezonskim povrćem i biljkama. Uređenje interijera vila potpisuje Boris Ružić.

Ukoliko poželite istražiti okolicu, osim Skradina svratite do Šibenika i Nacionalnog parka Krka koji se također nalaze u neposrednoj blizini. Bilo da uživate u šetnji, planinarenju, opuštanju kraj bazena ili samo uživanju u pogledu na prekrasne vinograde, na imanju Bas de Bas sigurno ćete odmoriti dušu i tijelo.

Još fotografija ovog predivnog imanja donosimo u nastavku, a sve dodatne informacije potražite ovdje.

Foto: K O R I D O R 2 7 (www.koridor27.com)

Učitati još
Zatvori