Avion koji možete iznajmiti za partije
Avion koji možete iznajmiti za partije

Avion koji možete iznajmiti za partije

Uz blagdansko ozračje i veselu atmosferu sve o čemu maštamo u ovom razdoblju jesu druženja i zabave. Budući da su pripreme za najluđu noć u godini u punom jeku, partyji su trenutno sve što nam treba. Bilo da novu čekate kod kuće ili u klubu, važno je da se dobro zabavite onako kako želite. Postoje razni načini na koji možete pripremiti dobru zabavu. Međutim, Englezi su došli na jednu izvrsnu ideju. Stari avion pretvorili su u mjesto zabave. Za sve one koji žele doživjeti zabavu za pamćenje, party u avionu idealna je opcija.

Naime, Boeing 747 Negus koji je u zračnu luku Cotswold u Engleskoj doletio 8. listopada 2020. g. otada je umirovljen i tamo parkiran. Zrakoplov British Airwaysa preuređen je u klub za zabavu, a možete ga iznajmiti i za privatne i službene svečanosti.

Većina izvorne strukture ostala je ista, zadržana je pilotska kabina, no preuredio se i prenamijenio ekonomski dio. Ispraznio se, maknula su se sjedala i pretinci za prtljagu kako bi se stvorio prostor za druženje i ples. Također, nekadašnja kuhinja pretvorena je u bar, a prilagođena je i rasvjeta.

Boeing 747 Negus
Profimedia
Boeing 747 Negus
Profimedia

Avion je dostupan za obilazak i najam

Organizatori evenata i oni koji traže jedinstveno mjesto za organizaciju događaja sada mogu unajmiti avion za doživljaj koji će se sigurno pamtiti. Veći dio aviona sačuvan je kao muzejski eksponat, stoga su od ožujka mogući i obilasci. Karte za razgledavanje možete rezervirati na njihovoj web-stranici, gdje možete pronaći i cjenik za najam prostora.

Sav prihod prikupljen od karata ići će za održavanje, a višak sredstava namijenjen je za stipendije.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori