Znate li gdje se nalazi interijer u kojem se trendseterice obožavaju slikati?

Znate li gdje se nalazi interijer u kojem se
trendseterice obožavaju slikati?

Instagramom već neko vrijeme kruže fotke divno uređenog interijera kojeg nismo mogli ne zamijetiti. Poznate blogerice i trendseterice ne propuštaju priliku da na svojim profilima objave barem jedan post iz raskošnih soba Artist Residence Hotela u zapadnom dijelu Londona. Uređenje boutique hotela s 10 soba zaista je originalno i ubrzo je postalo omiljena lokacija odsjedanja svih koje je put odveo u kraljevsku prijestolnicu.

Znamo da putovanje nije putovanje bez dobrih fotki koje će još dugo služiti kao uspomena na lijepi odmor. Ako ste entuzijastični i strastveni oko dizajna interijera i uređenja doma, posebno će vam se svidjeti unikatni komadi namještaja, kameni zidovi i raskošne kade inspirirane francuskim stilom. Zavirite u dvije najpoznatije sobe koje su svoju popularnost stekle kružeći Instagramom na profilima blogerica.

Boutique hotel Artist Residence

U ulici Cambridge Street smjestio se obiteljski hotel eklektičnog uređenja – Artist Residence. Nekoliko stilova poslužilo je kao inspiracija za uređenje soba: pop art, neon i shabby-chic. Cijeli koncept očigledno je urodio plodom, a rezultat toga je da se u njihovom smještaju osjećate kao kod kuće. Grand Suite i The Loft su sobe čiji interijer je osvojio Instagramsku publiku. Prvu sobu, Grand Suite krasi eklektični luksuz idealan za romantično noćenje ili poslovno putovanje, a king size bed zaista poziva na kraljevski odmor. Prostor za sjedenje zamišljen je kao kutak uz kamin u kojem gosti mogu uživati u poslijepodnevnoj čajanci. U sobama se nalaze i aparati za kavu, pa kavoljupci ne moraju izlaziti na Londonske ulice u potragu za svojom dozom kofeina.

The Loft se pak nalazi na samom krovu zgrade i garantira maksimalnu privatnost. Poseban doživljaj bit će opuštanje u kadi koja je dizajnirana po uzoru na 1930.-e godine, a inspirirana je francuskim stilom. Prirodni materijali poput drva i cigle prisutni su kroz cijelo uređenje interijera Artist Residence hotela. Sofe od mekog baršuna u smaragdnim tonovima samo su posljednji, završni dodir koji unosi chic štih u trendi hotel. No tu je i pregršt sitnih detalja poput starinskog telefona za poziv na recepciju, industrijske rasvjete i tradicionalnih ‘perzijanera’ koji su se savršeno stopili u cijelu Artist Residence priču.

 

Foto: Instagram

 

 

Učitati još
Zatvori