Dizajnersko posuđe kojem je teško odoljeti

Dizajnersko posuđe kojem je
teško odoljeti

Imati kod kuće lijep set posuđa, kojim ćete se služiti svaki dan, ali i na kojem ćete posluživati delicije za svoje goste, svakako je negdje pri vrhu želja kad uređujete stan i kad vam preostanu samo detalji. Odabrati takve sitnice su slatke muke i na tržištu je zaista puno proizvoda između kojih možete pronaći svoje favorite. Tu su veliki trgovački lanci koji nude povoljnije setove, ali i mali proizvođači, keramičari, u čijim radnjama nastaju najposebniji komadi za korištenje u vašem domu.

Articture

Brend Articture nastao je iz uvjerenja da život kod kuće mora biti upotpunjen lijepim trenucima, pa tako i sitnicama koje taj život znače. U svojoj ponudi imaju različite dekorativne detalje kojima ćete i sve posebne momente moći upotpuniti – setovi posuđa za večere s obitelji i prijateljima, šalice za onaj opuštajući tren ujutro kada ste sami sa svojim mislima, mood rasvjeta kojom ćete završavati dan i slično.

Najposebniji su svakako dizajnerski setovi posuđa i pribora za jelo u kojima bi s guštom posluživali sve što pripremimo za sebe ili za najbliže. Dizajni su vrlo raznoliki, od minimalističkog mramora ili bijele i crne boje sa zlatnim obrubom, do oslikanih tanjura koji izgledaju poput malih umjetničkih djela.

Na njihovoj stranici trenutno traje i rasprodaja određenih komada – zavirite na ovaj link i doznajte što se nudi.

Foto: Articture

Učitati još
Zatvori