Šarmantan apartman u Šibeniku koji spaja starinsku gradnju i moderno uređenje

Šarmantan apartman u Šibeniku koji spaja
starinsku gradnju i moderno uređenje

Ako ste ovo ljeto planirali posjetiti Šibenik i plesati na tvrđavi sv.Mihovila apartman Brunela je idealan izbor za vas.

Divna oaza u samom centru Šibenika

Smješten u samom središtu grada, svega 50-tak metara od glavnog gradskog trga i stare gradske jezgre, dio je impresivnog obiteljskog kompleksa nekadašnje vinarije Škarica stare oko 200 godina.  Sa svojih 400 četvornih metara dvorišta pruža gostima intimnu i mirnu oazu usred gradske vreve. Apartman je dio  prve faze adaptacije nekadašnjih konoba i skladišta vinarije. Poštujući tradiciju stvoren je divan spoj starinske gradnje i modernog uređenja.

Apartman Brunela sastoji se od dvije etaže po 22 kvadrata, i to u vidu prizemlja u kojem je smještena kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom te katom na kojem su spavaća soba, kupaonica i hodnik. 

Na obje etaže prevladavaju prirodni materijali drvo, kamen i staklo koji stvaraju dojam idile i mira potrebnih za pravi odmor.

Etaže su povezane unutarnjim stubištem, a takav je raspored prostorija ovdje zatečen i prije uređenja i na njega se nije puno utjecalo. Svjedoči tome i komad izvornog kamenog zida koji se nalazi u spavaćoj sobi, a koja svojim divnim uređenjem na goste ostavlja dojam mira, spokoja i neke posebne finoće. 

Posebnost ovog šarmantnog apartmana je i prostrano dvorište u kojem možete uživati u hladovini i mirisu mediteranskih stabala i biljaka.     

Apartman Brunela svojim istančanim uređenjem i komforom te zanimljivom pričom zadovoljit će svakog gosta  i pružiti mu nezaboravan odmor.

Foto: Apartman Brunela

Učitati još
Zatvori