Ostvarite svoje snove i postanite stilist interijera u školi Dizajna Mirjane Mikulec

Ostvarite svoje snove i postanite stilist interijera u školi Dizajna Mirjane Mikulec

Foto: Rajna Raguž

Uređenje interijera mnogima od nas predstavlja veliku strast. Fanovi smo domaćih i stranih blogova koji se bave dizajnom interijera i od njih svakodnevno crpimo inspiraciju. Nekada je teško startati kada ideja postoji samo u glavi i potrebno je osjećaja, vještina i znanja koje bi primijenili na uređenje vlastitog životnog prostora. Nikada nije kasno za promjenu karijere ili usavršavanja već usvojenih vještina. Obrazovanjem u školi Dizajna Mirjane Mikulec postanite Stilist interijera.

Idejni projekti prve generacije stilista interijera škola Mirjana Mikulec/Martina Matić

Počnite živjeti od svog hobija

Većina nas sanja o tome da svoju veliku ljubav, strast ili hobi pretvorimo u ono što nam svakodnevno donosi novac. Poslovica kaže: pronađi posao koji voliš i nećeš morati raditi ni jednog dana svog života. Živimo u vremenima kada takvu odluku uopće nije nemoguće ostvariti. Mogućnosti ima mnogo oko nas, ono na što jedino moramo paziti je da izaberemo kvalitetno obrazovanje kako bi nam ono bilo dodatan push u svijet nove karijere. Ako imate oko za detalje, redovito uređujete vlastiti dom i stalno tražite inspiraciju za nova uređenja upišite školu Mirjane Mikulec i postanite Stilist interijera.

Foto: Mario Poje

Učite od profesionalaca

Posao stiliziranja interijera nije lak. Vještine i znanje koje tek trebate usvojiti, najbolje ćete usvojiti ako ih primate upravo od vrhunskih profesionalaca. Ostvarite svoj san tako što ćete se školovati u Ustanovi za obrazovanje odraslih koja nudi program (Stilist interijera) verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Program stilista interijera upisuje vam se u radnu knjižicu, a nakon programa od 340 sati, bit ćete spremni za ulazak na tržište rada.

Foto: John Pavlish

Od ideje i želje do ozbiljnih projekata

Prva generacija stilista interijera u školi Mirjane Mikulec, od prvotne želje o ideji bavljenjem uređenja prostora, polaznici su došli do ozbiljnih projekata koje su mogli samostalno osmisliti. Znanje, vještine, praktični primjeri i savladavanje neophodnog programa za crtanje (AutoCAD) samo su dio onoga što ćete ponijeti nakon obrazovanja u ovom programu. Među ostalim naučit ćete kako odabrati i kombinirati boje i materijal i samostalno osmisliti lijepe i funkcionalne programe.

Idejni projekti prve generacije stilista interijera škola Mirjana Mikulec/Ana Reketye
Idejni projekti prve generacije stilista interijera škola Mirjana Mikulec/Bartolomea Maris Šačić

Dinamična i zanimljiva nastava

Cilj nastave je probuditi strast za uređenjem interijera kod svih polaznika. Pristup nastavi je individualan, istraživački, opušten ali prije svega profesionalan i kvalitetan. Od kreativnih do tehničkih predmeta, profesori se trude odličnom atmosferom i susretljivim pristupom svakome pristupiti prema njegovim afinitetima, znanju i motivaciji. Neki od polaznika koji su položili za Stilista interijera imat će i priliku pokazati što su naučili tako da će sudjelovati u makeoverima nagradnih natječaja “Iznenadi me” pod mentorstvom arhitekata i to već na jesen u novoj 18. sezoni InDizajna na RTL-u.

John Pavlish

Studenti su zadovoljni

„Dobra atmosfera vlada u školi, gotovo domaćinska. Poticajna a istovremeno opuštajuća, dok su stručni predavači pristupačni i susretljivi. Najviše sam uživao u predmetu ‘Prostorno oblikovanje i projektiranje interijera’ jer je meni najkreativniji. Inače sam arhitektonski tehničar, pa mi je bilo zanimljivo nadograditi svoje tehničko znanje. Nakon uspješno završenog smjera za Stilista interijera, namjeravam upisati i smjer Dizajner interijera i po završetku se baviti obnovom i uređenjem interijera starih slavonskih i kamenih dalmatinskih kuća“, otkrio nam polaznik škole Vlado Horvatek koji je pravi dokaz kako uvijek vrijedi ulagati u znanje.

„Školu bi svakako preporučila, a po završetku je plan pokretanje vlastitog posla. Dizajn interijera nije samo stavljanje ukrasnih jastuka u sam prostor, pa oni koji zaista imaju želju i strast raditi na stvaranju interijera, ova škola će im pomoći u tome“, poručila je i novopečena stilistica interijera Ana Reketye.

Foto: Mario Poje

Nova lokacija u Radničkoj

Nakon potresa koji je pogodio Zagreb i napravio ogromnu štetu, cijeli tim i škola preselili su se na novu lokaciju u urbano poslovno središte grada u Radničku ulicu. Ondje će se na jednom mjestu spojiti sve djelatnosti svestrane dizajnerice i ravnateljice škole Mirjane Mikulec.

Foto: Mario Poje

Krenuli upisi uz pogodnosti i popuste

Ne čekajte jesen kako bi počeli raditi ono što volite. Upisi za novu generaciju Stilista interijera već su krenuli. Dobro je znati da za sve koji se upišu do 1.8. škola odobrava popust na sve vrste plaćanja. Za više informacija o popustu i detaljima oko plaćanja možete se javiti na mail [email protected] Na jesen kreću upisi i za smjer Dizajner interijera. Sve informacije možete pratiti na web stranicama škole kao i na njihovim Facebook i Instagram stranicama.

https://www.instagram.com/p/CCYChFPpyu5/
Učitati još
Zatvori