Zara Home kolekcija za jesen i zimu: jednostavnost i zanimljivi detalji za topao ugođaj u domu

Zara Home kolekcija za jesen i zimu: jednostavnost i zanimljivi detalji za topao ugođaj u domu

Nakon ljeta i godišnjih odmora koje su mnogi proveli daleko od kuće, uskoro ćemo se vratiti toplini vlastitog doma i polako početi s pripremama za hladniju, jesensku i zimsku sezonu. U njoj uistinu ima nešto posebno – ušuškavanje ispod toplog pokrivača, ispijanje toplih napitaka iz šarmantnih šalica, zajednička višesatna druženja za blagovaoničkim stolom… Niske će nas temperature polako “tjerati” na druženja i boravak u zatvorenom, no mnogi će reći kako im je upravo to omiljeno razdoblje zbog cozy atmosfere koja se u domu stvara. Sukladno dolasku nove sezone, i brendovi su predstavili svoje novitete za nadolazeće razdoblje, a mi smo zavirili u novu Zara Home kolekciju pod imenom A Life of Simplicity.

Nova kolekcija A Life of Simplicity opisana je kao bogata, a istovremeno suzdržana, suptilna, no luksuzna, a predstavlja svevremensku ravnotežu koja u prvi plan stavlja jednostavnost. U novom editorijalu dom predstavlja portret vlasnika, a iako jednostavan, ispunjen je posebno odabranim detaljima – rafiniran je, skladan i spokojan, a zahvaljujući mješavini prirodnih materijala i tekstura, stvara se osjećaj topline doma.

Kuhinja je predstavljena kao prostor u kojem se kuha, ali i druži, kao svojevrsno srce svakog doma u kojem se obitelj okuplja, uz viziju da se u pripremi jela treba uživati jednako kako se uživa u svakom objedu.

U cijelom editorijalu vodili su se premisom da je više zapravo – manje, a cijela kolekcija ima zadatak napraviti da se u kući ili u stanu osjećate baš kao doma, ugodno, opušteno i toplo. Iako je cijeli editorijal iznimno jednostavan te ima minimalistički predznak, dodani su statement detalji koji cijelom prostoru daju dodatnu dozu topline. Fotografije editorijala nastale su u domu danske arhitektice Danielle Siggerud u Kopenhagenu, u blizini Royal Opera Housea, a za cijeli setting zaslužan je Colin King iz New Yorka, dizajner i stilist interijera. U nastavku donosimo cijeli editorijal, a kolekcija je dostupna na web shopu i u trgovinama.

Kuhinja

Dnevni boravak

Blagovaonica

A Life of Simplicity
A Life of Simplicity
A Life of Simplicity

Spavaća soba

A Life of Simplicity
A Life of Simplicity
A Life of Simplicity
A Life of Simplicity
A Life of Simplicity

Foto: Zara Home

Preporuka

Zatvori