5a soba je novo mjesto u Beogradu koje osvaja na prvi pogled

5a soba je novo mjesto u Beogradu
koje osvaja na prvi pogled

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 5a soba (@5asoba) on

Odavno znamo da je Beograd grad s dušom.  Njegova magična energija, autentična jednostavnost i šarm koji opija posebno su privlačni. Grad je to koji će svakome ponuditi djelić sebe i u kojemu ćete se osjećati ušuškano i prihvaćeno. On plijeni već na prvi pogled. Njegovoj posebnosti pridaju značaj i brojna jedinstvena mjesta koja svoju energiju s takvom lakoćom utkaju u ovaj grad vrijedan pažnje. Još jedno takvo mjesto neodoljive ljepote i karizme je 5a soba.

“Za ljude kao što smo mi”

Riječ je o restoranu smještenom u srcu Beograda na adresi Rajićeva 12. Moto ovog preslatkog mjesta u kojemu ćete se sigurno osjećati kao kod kuće je : “za ljude kao što smo mi”. Stoga možete biti sigurni da je riječ o mjestu gdje će vam biti poklonjena puna pažnja s mnogo posvećenosti i stila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 5a soba (@5asoba) on

Premium casual ugostiteljski koncept

Kada smo već kod stila, važno je istaknuti kako je riječ o premium casual ugostiteljskom konceptu gdje ne samo da je hrana vrlo primamljiva već će vas potpuno oduševiti način serviranja, dekoracija i interijer ovog mjesta. Ovdje ćete se uistinu moći prepustiti udobnosti predstavljenoj s velikom dozom estetike.

Sigurno će vas se posebno dojmiti baršunasti kauč upečatljivo plave boje koji je drugo ime za udobnost. Svuda u prostoru smješteni su mali stolići s profinjeno oslikanim uzorcima u bojama zemlje, s crvenim detaljima i crnim akcentima. Male stolice i rasvjeta pomno su uklopljeni u prostor kako bi se dobio dojam casual, ali profinjene atmosfere. Tu možete izabrati svoj kutak na udobnim i stilski vrlo privlačnim foteljicama ili kožnom dvosjedu. Ogledala s kićenim okvirima proširuju prostor i u isto vrijeme naglašavaju eleganciju ambijenta.

Kombinacija drvenog namještaja i oslikanog kamena na zidovima je kombinacija koja odlično funkcionira u ovom prostoru. Na zidu iznad kauča predivnim je bojama oslikano cvijeće i ruke pa u prostoru uz glamur osjetit ćete i šarm ulične umjetnosti koja se odlično uklopila u prostor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 5a soba (@5asoba) on

Gastro ponuda

Ovdje je isprobavanje hrane i pića prava avantura. Uživat ćete u otmjenim, odnosno najboljim autohtonim i svjetskim vinima. Hrana je božanstvena pa možete eksperimentirati i isprobavati nove okuse i kombinacije s velikim užitkom. Janjetina, bulgur, pire od špinata, veganski burgeri i različiti novi okusi oživjet će sva osjetila.

Ispijanje kave i lagani doručak u ovom lijepom prostoru priuštit će vam poseban doživljaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 5a soba (@5asoba) on

S obzirom da je ovo mjesto tek otvoreno možemo samo pretpostaviti što nas sve čeka u ponudi. A uspomene koje će se ovdje kreirati bit će sigurno posebni doživljaji natopljeni lijepim emocijama kojih ćemo se rado prisjećati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 5a soba (@5asoba) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?? Margina Radovac ?? (@maggyradovac) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori