2. izdanje Design Districta u Rovinju okuplja zvučna imena dizajna i arhitekture

2. izdanje Design Districta u Rovinju okuplja zvučna imena dizajna i arhitekture

Što sve donosi 2. izdanje sajma Design District u Rovinju?

Sajam namještaja i unutrašnjeg uređenja za hotele, restorane, vile i apartmane, Design District, po drugi puta održava se u Rovinju od 17. do 20. listopada. U prostoru bivše tvornice duhana, više od sto trideset svjetskih brendova namještaja i opreme pokazati će posjetiteljima koji su trendovi u uređenju hotelskih i drugih javnih i privatnih prostora.

U četiri dana koliko traje manifestacija posjetitelji će moći razgledati  izlagačke prostore koji nude rješenja ključ u ruke, savjetovati se s arhitektima u Archi corneru i podijeliti iskustva na stručnim događanjima. Od posebno zanimljivih dijelova Sajma tu je i Millennial Design s radovima mladih kreativaca, budućih pokretača  gospodarstva i poduzetništva. Naglašavamo i posebne popuste koje izlagači pripremaju za izložene proizvode i dogovorene poslove te mogućnost da se na jednom mjestu pronađe namještaj i oprema za sve potrebne dijelove objekta. Raznolikost ponuđača i izuzetno okruženje stare tvornice koje odiše industrijskim dizajnom – sajam Design District svrstavaju u jedinstveno mjesto u regiji koje trebaju posjetiti ne samo oni kojima uskoro treba arhitektonsko ili interijersko rješenje, nego i oni koji vole dizajn i druženje, oni koji se bave investicijama, oni koje čeka uređenje ili preuređenje prostora, jednom riječju – gotovo svi.

Osim odličnog izložbenog dijela programa Design Districta, sajam donosi sve što ste željeli znati o komunikaciji s gostima, investicijama i budućnosti hrvatskog turizma, financiranju i bespovratnim sredstvima. U prostoru stare tvornice, 19. listopada 2019. godine održat će se Forum: Komunikacija u turizmu – koraci za uspjeh.

Organizator, Hrvatski interijeri, pobrinuo se da renomirani predavači i zanimljive teme, subotu u Rovinju učine nadasve zanimljivom i korisnom za daljnji rast i razvoj poslovanja.

Predavanja će održati: Antonio Vlahov, stručnjak za obiteljski smještaj, Damir Novotny, ekonomski analitičar, Alex Tessin, komunikacijska trenerica i prevoditeljica za njemački engleski, slovenski i hrvatski jezik, Robert Stepančić, izvršni direktor Privredna banka Zagreb, Tatjana Kos, direktorica Sajma Design District, Stijepo Vezilić, Bruno Glavan i Tina Durašić.

Okrugli stol s temom Gostoljubivost u Hrvata sa svojim zanimljivim gostima i intrigantnim pitanjima pokušati će dati odgovor na vječno pitanje: jesmo li ili nismo dobri domaćini?

Nakon Foruma, sudionici imaju priliku obići izlagačke prostore na više od 5000 m2 i sa preko 130 brendova te pronaći mnoštvo ideja za uređenje interijera i eksterijera u turističkim objektima.Tijekom dva dana održat će se i konferencija na temu Arhitektonske pustolovine – nova mjesta i investicije.

U organizaciji Hrvatskih interijera, udruženja hrvatskih proizvođača namještaja, ova će Konferencija okupiti najveća imena iz svijeta arhitekture, dizajna i investicija.  

Predavači su Frans Van Vuure, UNStudio, Sanja Kucan, ERA, Aurel Aebi, Ateliera Oï, Damir Novotny, Stefano Paiocchi, Zaha Hadid Arhitects, Claudio Silvestrin, Claudio Silvestrin Architects, Carlo Piemonte i predstavnik Italian Chair Districta.

Ako se prijavite za konferenciju, čeka vas besplatan prijevoz na nju iz Zagreba i Ljubljane. Jedno ili dva noćenja s doručkom u hotelu Amarin, networking sa predavačima i još niz iznenađenja.

Svakako bi trebalo iskoristiti jedinstvenu priliku gostovanja arhitektonskih autoriteta u Hrvatskoj  i provesti dva  dana u druženju i edukaciji, ali i opuštanja u prekrasnom Rovinju!

Besplatne ulaznice mogu se preuzeti do 16.10. u 00:00 on-line prijavom, a za vrijeme trajanja manifestacije, ulaznice se kupuju na blagajni Sajma po cijeni od 30 kn. Više informacija na službenoj stranici.

Učitati još
Zatvori