Zavirite u interijer kuće u Novom Marofu koju su vlasnici uredili potpuno sami

Danas vam predstavljamo interijer jedne kuće u Novom Marofu koju su vlasnici uredili potpuno samostalno. Kuća ima 90 kvadratnih metara i prostire se na dvije etaže. Na prvoj etaži nalazi se kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak i kupaonica, dok su na katu smještene dvije velike spavaće sobe.

Kad smo tek počeli uređivati, nismo imali nikakvu ideju ni viziju što točno želimo, jedino smo oboje odmah znali da želimo imati kamin i što više drvenih i prirodnih detalja po uzoru na skandinavski i boho stil uređenja, ispričala nam je vlasnica koja je osmislila izgled interijera, dok je njen partner bio zadužen za izradu namještaja. Naime, sav namještaj u domu, poput stolova u blagovaonici i dnevnom boravku, kao i mnogi detalji poput kamina i dekorativnog kamena u dnevnom boravku vlasnici su radili sami po mjeri.

U dnevnom boravku dominira siva kutna garnitura i drveni unikatni stol preko puta kojih se nalazi kamin. Iz dnevnog boravka se ulazi u kuhinju s bijelim elementima koja je također rađena po mjeri. Baš kao u dnevnom boravku, i u blagovaonici dominira unikatni, drveni stol.

Detalji poput fotografija, ukrasnih jastučića, svijećnjaka, ogledala i ostalih dekorativnih predmeta doprinose cjelokupnom boho štihu u interijeru.

Kupaonica je uređena u istom stilu kao ostatak interijera pa u njoj dominiraju bijeli i crni detalji, a posebno upečatljivo izgledaju pločice s uzorkom u otvorenoj tuš kabini.

Do spavaćih soba koje se nalaze na katu vodi drveno stepenište, također napravljeno od strane vlasnika. U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se veliki bračni krevet, ormar i komoda. Šećer na kraju je natkrivena terasa.

Više fotografija ovog divnog doma možete pogledati na Instagram profilu vlasnice.

Foto: Tanja Jelen

0