Zara Home ima prvu proljetnu kolekciju, izdvojili smo najljepše komade

Iako je tek sredina siječnja, brojni brendovi već su počeli izbacivati prve proljetne kolekcije, kako oni modni, tako i oni specijalizirani za dom. Nakon brenda H&M Home, sada je i Zara Home lansirala svoju prvu kolekciju za proljeće 2020. godine.

Trendovi za ovu godinu najavili su dominaciju prirode, a upravo smo to mogli vidjeti u prvoj H&M Home kolekciji koju smo vam predstavili ovdje. I Zara Home u svojim prvim proizvodima kojima ćemo opremati i ukrašavati svoje domove spaja najljepše od prirode. Kolekcijom tako dominiraju drvo, lan, pamuk, cvjetni i botanički motivi. Paleta boja koja je zastupljena u kolekciji fokusirana je na nježne smeđe i bež nijanse te ostale tople zemljane tonove.

Komadi od mramora, poput pomoćnih stolića s metalnim postoljem, keramika i staklo sjajno su se uklopili u prirodnu tematkiku cijele kolekcije. Ukomponirani su i detalji u kraljevsko plavoj, Pantone boji godine, koji se nalaze na keramičkim kupaonskim setovima i posuđu.

Od drvenih stolića, lanenih ukrasnih jastučnica i posteljine, staklenih vaza, keramičkog posuđa i ostalog kuhinjskog pribora do dodataka za kupaonicu, u nastavku smo izdvojili najljepše komade koje možete pronaći u aktualnoj kolekciji.

Okrugli pladanj od ratana
Dvostruki okvir zlatne boje
Laneni stolnjak
Pamučni prekrivač s geometrijskim i cvjetnim motivom
Ručnik s izvezenim cvjetnim motivom
Posuda od terakote
Podmetač za stol od bambusa
Pletena deka od gofrirane teksture
Lanena ukrasna jastučnica
Stolnjak s botaničkim motivima
Staklene vaze
Stalak za teglu
Pamučni ručnik valovitog poruba
Vrč od terakote
Navlaka za poplun s prugama i volanima
Okrugli mramorni stolić
Stol osmerokutnog oblika
Komplet šalica i zdjelica s degradacijom boje
Visoka košara s ručkama
Keramički kupaonski set
Okrugli drveni stolić
Stolno posuđe s plavim motivima
Zrcalo u obliku sunca
Deka od žanila

Foto: Zara Home

0