Što nam sve donosi divna nova kampanja Zare Home?

U Kaliforniji vrijeme sporije teče. Sunce sija gotovo cijele godine, a dani se čine puno duži nego u ostatku svijeta. Upravo su Kalifornija i kalifornijsko ljeto bili inspiracija Fabienu Baronu, francuskom redatelju, fotografu i kreativnom direktoru magazina Interview, za novu kampanju Zare Home za proljeće/ljeto 2020.

Zara Home kolekcija za proljeće/ljeto

Kampanje Zare Home uvijek su odlična doza inspiracije za uređenje doma, a mnoge komade koje predstave rado bismo voljeli imati i u svom životnom prostoru. Nova kolekcija za proljeće i ljeto sadrži namještaj i dekoracije koji aludiraju na suptilne oblike kalifornijske prirode. U kolekciji tako možemo pronaći pletene lustere i lampe, stolce izrađene od pletenih listova banana te drvene stolove u obliku pčelinjih saća.

Interijer uvijek možemo vizualno transformirati i dekorativnim detaljima kao što su ukrasni jastuci, patchwork dekice, tepisi i ručno oslikane keramičke vaze, dok ćete kuhinju osvježiti novim posuđem poput drvenih posuda i zdjelica ili novim setom čaša za vino. Cijela nova Zara Home kolekcija je izrađena gotovo isključio od prirodnih materijala poput drva, kamena, lana i jute, a u fokusu je kalifornijski modernizam. Dominiraju nijanse smeđe, crvene i žute, gotovo zlatne boje, baš poput kalifornijskog sunca na zalasku.

U kolekciji možete pronaći komade i dekoracije za dnevni boravak, spavaću sobu i kuhinju, a dozu inspiracije donosimo u nastavku. Cijelu kolekciju možete pogledati na Zara Home webshopu.

Foto: Zara Home

0