Stigla je prva Zara Home kolekcija za kuhinju iz snova

Najpopularniji high street brend kad je riječ o odjevnim komadima i modnim dodacima, ali i kad je riječ u detaljima za dom bez sumnje je španjolska Zara. Svojoj sve boljoj i raskošnijoj kolekciji namještaja i detalja za uređenje doma, Zara Home sada je dodala i liniju za kuhinju.

PRVA ZARA HOME LINIJA POSVEĆENA KUHINJI

Kuhinja je mjesto susreta i dijeljenja, ona će uvijek biti srce kuće, najtoplija prostorija gdje se stvaraju najdublje uspomene. Užitak kuhanja počinje u pripremi, prati proces i ne završava se u hrani, već u sjećanju čuvamo te trenutke. Kuhinja je prostor koji zrači energijom.

Upravo u potrazi za tom ugodnom atmosferom u kojoj se stvaraju uspomene i najdivnijim kućanskim predmetima u kojima ćemo spremati omiljene obroke, Zara Home predstavila je svoju prvu kolekciju u kojoj ćete pronaći sve što vam treba kako biste svoju kuhinju pretvorili u mjesto u kojem će se rado okupljati svi ukućani i gosti.

U prvoj Zara Home kolekciji za vašu kuhinju možete pronaći kuhinjski pribor, posuđe, tekstil i sve što je potrebno za kuhanje. Uvijek s naglaskom na kvalitetom i dizajn, posljednja Zara Home kolekcija osvojit će vas na prvu. Kuhinjski pribor dolazi u željeznom i bukovom drvu, posebno dizajniranom za kuhanje, omogućujući sastojcima da razviju svoj okus, dok je kuhinjski tekstil odabran praktičan i izdržljivi pamuk.

U nastavku donosimo najbolje Zara Home novitete za kuhinju, a cijelu kolekciju možete otkriti ovdje.

Foto: Zara Home

0