Oduševio nas je novi Zara Home editorijal snimljen u predivnom belgijskom dvorcu

Poput proizvoda s potpisom brenda Zara Home, jednako volimo i njihove editorijale koji nas uvijek iznova oduševe. Iznimka nije ni ovaj najnoviji, jesenski, nazvan Inside Out Colours, kojim nam popularni brend za uređenje doma pokazuje na koji način vidi godišnje doba pred nama.

Zara Home editorijal za jesen 2021.

Editorijal je snimljen u jednom prekrasnom belgijskom dvorcu koji je sjajno poslužio za ono što je brend htio poručiti. A to je poveznica prirode, boja i oblika. Ovaj se belgijski dvorac izražava upravo bojama, bilo to u unutrašnjim ukrasima ili u vrtu. Nježni se tonovi prikazuju iznutra zajedno s profinjenim predmetima, poput usklađenih razgovora između arhitekture, prirode i boja. Iako su izvedbe minimalne, udiše se toplina, kao da nit spaja krajolik i okolinu u jednu cjelinu. U fokusu je i ljepota nesavršenosti, ali i ravnoteža prostora i intimnosti.

Iz svega ovoga jasno je da jesenskom kolekcijom dominiraju pastelne boje i nježni detalji, poput jastuka u boji hrđe koji zajedno s mirnim ružičastim nijansama stvara skladan izgled. U spavaćoj sobi dominiraju minimalni dizajn i meke, jednobojne posteljine, baš poput kuhinje u kojoj će ove jeseni prevladavati mekane teksture stolnjaka i posuđe od prirodnih materijala.

Kako Zara Home zamišlja jesen 2021. pogledajte u nastavku.

Foto: James Nelson, Zara Home

0