Zamišljamo blagdane uz novu H&M Home kolekciju za Božić 2018.

Iako na našem tržištu prisutan samo u online obliku, H&M Home izvan granica Hrvatske gradi sve postojaniji brend. Nekad samo u sklopu trgovina odjećom, danas imaju samostalna prodajna mjesta te čak otvaraju velike concept trgovine u kojima možete naći apsolutno sve za dom – po novom čak i namještaj!

High street brendovi ponudili su nam alternativu što se tiče uređenja interijera da ne moramo uvijek posezati za velikim trgovačkim lancima specijaliziranim za ovo područje života, već po nižim cijenama možemo kupovati najnovije trendove. I to je najveća prednost trgovina kao što su H&M Home – trendi komadi o kojima maštamo, a koje sad i sami možemo kupiti te uklopiti u svoj interijer.

Kako H&M Home vidi Božić 2018.?

H&M Home svake godine izbacuje božićnu kolekciju za kojom uzdišemo kao i za onom robne kuće IKEA. Ova godina ni po čemu nije razočarala! Početak listopada označio je i pripremu za zimu te zimske blagdane, a s njima i Božić. Pa se švedski brend još jednom okrenuo svojim korijenima te pokazao neo nordic viđenje blagdana u skladu s najatraktivnijim ovogodišnjim bojama i materijalima.

Tamne nijanse, smaragdnozelena, smeđa i tamnoplava isprepliću se s bež tonovima, krznom i pletivom te stvaraju pravu blagdansku atmosferu uz koju nedostaje još samo zvuk pucketanja vatrice u kaminu.

Nakon sezona toplih nijansi, zlatne i crvene, ove godine, čini se, krećemo u hladniju stranu spektra, no i s njom se itekako može stvoriti cozy priča. Dok čekamo da odabrani komadi stignu i u hrvatski online shop, pogledajte ovu lijepu kampanju za zimu 2018.

Foto: H&M Home

0