U ovom vrtu u Dalmaciji bismo mogli provesti cijelo ljeto

Ljeto je stiglo pa je odlazak na godišnji odmor jedino o čemu razmišljamo posljednjih dana. A dok se iz grada ne preselimo negdje na obalu, maštamo o tome gdje bismo sve voljeli biti u ovom trenutku. Vila koju smo pronašli u Dalmaciji čini nam se savršenim mjestom gdje bismo bez problema mogli provesti cijelo ljeto.

Moderno uređena vila s divnim vrtom

Villa Twins nalazi se u Sukošanu, u mirnom predjelu okruženom maslinicima, a udaljena je svega 300 metara od plaže i mora. Ima dvije etaže i sastoji se od 4 spavaće sobe s bračnim krevetima, dvije prostrane i potpuno opremljene kuhinje te dvije dnevne sobe s kaučom na razvlačenje u kojima se mogu smjestiti još četiri dodatne osobe.

Villa Twins je ideja mog supruga i mene, a nastala je nakon kupnje kuće u Sukošanu koju je trebalo u potpunosti renovirati. Renoviranje smo počeli u prosincu 2019. i cilj je bio do sezone ove godine završiti s radovima, što je bio popriličan izazov tim više zbog nastale situacije oko virusa. Kako se kuća sastoji od dva kata koja su gotovo identična, a imamo blizance curicu i dečka, došli smo na ideju da vilu nazovemo Twins koja u svom logu ima muškog i ženskog konjica. Uređenje je u potpunosti naša ideja u koju smo uložili puno ljubavi jer smo željeli da se naši gosti osjećaju ugodno i lijepo, ispričala nam je vlasnica.

U prostrani vrt i okućnicu vlasnici su smjestili sjenicu s ljetnom kuhinjom koja se nalazi ispod velikog hrasta koji daje prirodni hlad. Osim toga, možete uživati u grijanom bazenu, opustiti se na ležaljkama ili roštiljati s pogledom na bazen.

Villa Twins nudi sve potrebno za miran i opuštajući odmor. Još nekoliko fotografija donosimo u nastavku, a sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Foto: Villa Twins Sukošan

0