Šarmantna kamena vila s bazenom za opuštajući odmor u Rovinju

Rovinj je jedan od naših najposjećenijih i najpopularnijih gradova koji privlači turiste u svako doba godine i iz svih krajeva svijeta. Ovaj divan grad koji nas uvijek oduševi svojom easy going energijom posebno oživi svakog ljeta, kada brojni domaći i strani turisti ispune njegove ulice.

Upravo se u uličicama starog grada Rovinja skriva sve što vam treba za zaokruženi boravak – od hotela, preko restorana i kafića, povijesnih znamenitosti, malih slatkih trgovina, galerija, pa sve do stijena na kojima se možete okupati. Što se tiče smještaja, Rovinj je na jednom mjestu okupio zvučna hotelska imena u kojima možete odsjesti, no ukoliko poželite spavati izvan centra zbivanja, Villa Aria koju vam danas predstavljamo bit će idealan izbor.

Kamena ljepotica nedaleko Rovinja

Smještena samo 20 km od Rovinja, u selu Maružini, Villa Aria je predivna kamena kuća okružena netaknutom prirodom. Odličan je izbor za ljetni odmor, sastoji se od 3 spavaće sobe i 4 kupaonice te ukupno u njoj mogu boraviti 6+2 osobe.

Prizemlje čini open space koncept gdje se nalazi dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, a na istoj se etaži smjestila jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom, toalet i pomoćna prostorija.

Preostale dvije spavaće sobe nalaze se na katu, a za potpunu udobnost i privatnost, obje imaju vlastite kupaonice. Osim toga, sobe imaju izlaz na balkon gdje se možete sunčati, odmarati i uživati u zalasku sunca.

U vrtu se nalazi veliki bazen sa jacuzzi sekcijom gdje se možete opustiti dok se djeca igraju u plitkom dijelu bazena koji će ih sigurno oduševiti. Bazen ima i duboki dio gdje možete zaplivati, a kad se poželite sunčati, samo se prebacite na ležaljke. Na vanjskoj terasi uživat ćete u jutarnjoj kavi, ručku ili večerama, a na raspolaganju imate i roštilj.

S pažljivo odabranim detaljima, ugodnim interijerom i divnim eksterijerom, ova šarmantna vila odmah će vas osvojiti. Sve detalje možete potražiti ovdje.

Foto: Villa Aria, Instagram

1