Uz ove papuče nema šanse da vam bude hladno

Zimski dani koji su stigli i temperature koje će se samo snižavati, donijeli su mnogima staru boljku – ledena stopala. A kako znamo da obično sve kreće od stopala, tako smrznute noge uglavnom uzrokuju da nam bude hladno za cijelo tijelo. Brojni brendovi se trude tome doskočiti i osmišljavaju najtoplije moguće materijale za zimogrozne, a neki su odlučili tome doskočiti na još inovativniji način.

Smoko papuče koje griju

Neki su lansirali papuče koje se zagrijavaju u mikrovalnoj, a da bi toplina bila postojana ipak treba pronaći papuče s stalnim izvorom topline. I tu u priču ulaze papuče koje se zagrijavaju uz pomoć USB-a ili bežično putem Wi-Fi mreže. A pravi majstor u smišljanju proizvoda koji griju je australski brend Smoko koji u ponudi ima zaista sve što vam treba za zimsko zagrijavanje. Od jastuka koji se zagrijavaju na kauču, do grijača ruku po kojima su postali poznati, ove zime imaju možda najbolji izbor papuča koje će spriječiti smrzavanje stopala.

Osim što su im proizvodi funkcionalni, ujedno su i jako slatki. Pa tako, što se papuča tiče, u ponudi imaju jednoroge, Corgije, mace ili s’more sendviče. Na linku ih možete sve razgledati, a super je vijest da su neki proizvodi već sniženi i da Smoko dostavlja u Hrvatsku pa možete odmah nekome naručiti super poklon.

Foto: Smoko

1