Tiny house Fjaka – minijaturna kućica stvorena za bijeg od gradske vreve

U potrazi za savršenim odmorom dovoljno je naći mjesto koje će vas na prvu osvojiti svojim jedinstvenim šarmom. Jedno takvo mjesto je Tiny House Fjaka, minijaturna kućica smještena u netaknutoj prirodi iznad Makarske, idealna za svakoga tko traži bijeg od gradske gužve i užurbane svakodnevice.

Tiny house Fjaka

Baš kao što joj i samo ime govori, riječ je bajkovito uređenoj maloj kućici stvorenoj za potpuno opuštanje i punjenje baterija. Okružena stablima maslina, Fjaka je kućica u kojoj je svaki detalj pomno osmišljen i gdje vam apsolutno ništa neće nedostajati.

Sastoji se od dnevnog boravka koji se navečer pretvara u spavaću sobu, male kuhinje i kupaonice, a idealna je za boravak dvoje ljudi. Najviše u njoj može boraviti dvoje odraslih i dvoje djece, koje će oduševiti malena igraonica napravljena baš za njih. U interijer kućice je uloženo puno ljubavi i pažnje, a romantičan namještaj doprinosti cjelokupnom ugođaju i atmosferi koja ovdje vlada.

Mjesto za bajkoviti odmor

Jednako romantičan i čaroban je eksterijer. Kućica je okružena stablima maslina koja za vrijeme vrućih ljetnih dana čine prijeko potreban hlad, dok se navečer vrt pretvara u kulisu za ugodnu i romantičnu večeru. U vrtu je posađena hrpa mediteranskog bilja i cvijeća, a samo njegovo zalijevanje predstavlja poseban odmor za dušu.

Na ulazu se nalazi rošilj i plinski štednjak pa za lijepog vremena možete kuhati vani i uživati u svježem zraku. U bazenu ćete ljeti pronaći prijeko potrebno osvježenje, a nakon toga se možete leći u hammock i uživati u zvukovima prirode. Za uživanje u spektakularnom pogledu na Makarsku i more napravljena je platforma među maslinama s krevetom idealnim za odmor i sunčanje. Fjaka se može pohvaliti i velikom terasom gdje objed s pogledom na prirodu i more poprima sasvim novu dimenziju.

Tiny house Fjaka uistinu predstavlja mjesto za bajkoviti odmor i mjesto na koje ćete se sigurno ponovno poželjeti vratiti. Sve informacije oko rezervacija možete pronaći ovdje.

Foto: Vice Rudan

3