Take tha break je hrvatski brend čije ćete jastučiće odmah poželjeti

Život koji živimo nerijetko je brz i sve pokušavamo stisnuti u ionako već zgusnuti raspored, no ponekad je ipak potrebno stati na loptu i uzeti pauzu. Upravo hrvatski brend “TAKE THA BREAK” to kaže za sebe i djeluje u skladu s time. Proizvode razne jastučiće, torbe, ukrase za kosu, detalje za dom i tekstil i dekoracije za klince, a mi smo prošetali smo njihovim web shopom i pronašli svoje favorite.

Jednostavnost življenja

“TAKE THA BREAK” kroz svoje proizvode želi ljudima pružiti osjećaj ugode te ih potaknuti da sreću pronalaze u malim užitcima. Upravo se zato većina njihovih proizvoda odnosi na dom – središte našeg života i mjesto gdje nam na kraju dana mora biti najugodnije jer u konačnici doma sve počinje i završava. Njihovi proizvodi su ručno rađeni, vizualno predivni i vuku vas na jednostavnost življenja.

Ručno rađeni proizvodi

Svaki proizvod se ručno radi, a kako sami za sebe kažu “iskustvo korištenja TAKE THA BREAK proizvoda nije samo u estetici, izrazito nam je važno koristiti najbolje materijale kako bi naši proizvodi bili kvalitetni, dugotrajni te naravno, udobni i privlačni za korištenje. Svi su naši proizvodi ručno rađeni, a naši su jastuci punjeni rezanom spužvom dok svoje vreće za sjedenje i podne jastuke punimo granulama stiropora. Dječji proizvod izrađeni su s posebnom pažnjom, te su korištene prirodne tkanine te antialergijska punjenja, kako bi bilo što udobniji i sigurniji za vaše najmlađe.”

Foto: “TAKE THA BREAK”

0